• Cum. Mar 29th, 2024

MURAT BAŞARAN COŞTURDU

Özcan Özbay (Özel Haber)

Hollanda da son zamanlarda neredeyse her gün Türkiye den bir ünlüye misafirlik yapıyor. Bunlardan biri de Pop ve fantazi müziğinin sevilen ismi Murat Başaran. Ünlü sanatçı önceki akşam Hollanda nın nezih mekanlarından olan Rocket Grand Cafe de hayranları ile biraraya geldi.

Gece boyunce sevilen eserlerini seslendiren ünlü sanatçı hayranları ile sabaha kadar unutulmaz bir gece yaşadılar. Müzik severler Rocket Grand Cafe sahibi Seyfi Gündoğdu ya böyle organizeleri daha sık yapması için ısrarda bulundu.

Program öncesi mikrofonlarımıza konuşan ünlü sanatçı hayranlarına mikrofonlarımız aracılığı ile yeni çalışmasının çok kısa bir zaman içinde piyasada olacağını belirtti. Başaran 5 yıl gibi bir zaman sessizlikten sonra şimdi gümbür gümbür yepyeni bir albümle geliyoruz. Bu yaz tüm clup ve eğlence yerlerinde sevenlerimiz bizim müziklerimiz ile coşacaklar.”dedi.

Ünlü sanatçıyı misafir eden Rocket Grand Cafe sahibi Seyfi Gündoğdu da ilgiden memnun olduğunu belirterek “Buna benzer etkinliklerimiz ileriki zamanlarda dahada artacak. Halkımız eğlenmeyi hak ediyor. Onlara yakışanı yapmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.”dedi.

Bir cevap yazın