• Per. Mar 28th, 2024

GEÇMİŞİMİZİ İNKAR EDEMEYİZ

ByHaber Merkezi

Şub 9, 2018

GEÇMİŞİMİZİ İNKAR EDEMEYİZ

Mustafa Koyuncu Arnhem

Hollanda Parlementosu DENK Partisi milletvekili Selçuk Öztürk. Arnhem DENK Partisi Belediye meclis üyesi Kürşat Bal ve belediye meclisi adayları ile birlikde Arnhem şehrinde. İslami kurallara göre faaliyet gösteren yatılı bakım merkezi NEFES’te kalan yaşlıları ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yaşlıların ellerinden ve gözlerinden öperek kendileri ile yaptığı sohbette,

” Geçmişimizi inkar edemeyiz. Yıllar önce gurbetçi olarak Avrupa’nın çeşitli ülkelerine geldiniz. Gelme sebebiniz, çalışarak para kazanıp bir ev yapıp birkaç dönüm tarla, arsa aldıktan sonra dönmekti. Dönemediniz ailelerinizi getirdiniz. Ailelerinizle birlikte zor şartlarda çalışarak çocuklarınızı okuttunuz. Çocuklarınız önemli yerlerde görevler almaya başladılar. İşçi olarak geldiğiniz ülkelerde işveren durumuna geldiniz. Geçmişte bizlere verdiğiniz emeğinizi asla unutamayız. Geçmişimizi inkar edemeyiz. Sizlere yaşlansanız dahi sahip çıkmalıyız. Saygı duyarak ellerinizden öpüyorum.

Arnhem şehrinde faaliyetlerini sürdüren, İslami kurallara göre hizmet veren, sağlık kurallarının uzman kişiler tarafından uygulandığı, temiz ve hijyenik olan yatılı bakım merkezi NEFES yetkililerini ve burada çalışanları içtenlikle kutluyorum. Bakıma muhtaç insanlarımıza baktıkları için kendilerini tebrik ediyorum. Bizleri yetiştiren ailelerimize, toplumumuza sahip çıkmalıyız.

Hollanda’da DENK partisi faaliyetlerine hızlı bir şekilde devam ederek yükselmeye geçmiştir. Hollanda’da yaşayan insanların refahı, güvenliği için çalışmalarımız devam etmektedir. Hollanda’da her bölgede örgütlenmeye devam ediyoruz. 21 Mart’ta yapılacak olan belediye meclis üyeliği seçimlerinde DENK partisinin başarılı olacağına inanıyoruz. Başarılı olduktan sonra çalışmalarımızı, projelerimizi hayata geçireceğiz.

Hollanda’da yaşayan yerli yabancı her kesimiz kucaklayacağız. Azınlıkların haklarını savunmaya devam edeceğiz. Hollanda’da Beldiye meclis üyeliği şeçimlerinde14 Belediyede 150 adayımızla seçimlere giriyoruz. Türkiyedeki malvarlıkları araştırmasını belediyeler yapyırıyor. Belediyeleri mahkemeye verdik, böyle bir araştırmaya haklarının olmadığını söyledik. Helal kesim için mücadelimzi devam ediyor başarılı olacağımıza inaniyorum”. Diyerek sözlerini tamamladı.

Bir cevap yazın