• Cts. Nis 20th, 2024

İBRAHİM YARAR`IN AÇILIŞINA HAZIRLANDIĞI SLİJTERİJ SOYULDU

ByHaber Merkezi

Oca 5, 2018

İBRAHİM YARAR`IN AÇILIŞINA HAZIRLANDIĞI SLİJTERİJ SOYULDU

Özcan Özbay

Hollanda nın tanınmış Türk Tiyatrocularından İbrahim Yarar ın yeni açma hazırlığında olduğu Prost Slijterij daha resmen açılmadan silahlı iki kişi tarafından soyuldu.

1 Ocak Pazartesi günü öğlenden sonra iş yerine giden İbrahim Yarar, burada hesaplarla uğraşırken içeriye yüzleri meskeli ve biri silahlı iki kişi girerek kasadaki paraları ister. Soğuk kanlılıkla soygunculara sakin olmasını söyleyen Yarar daha sonra kasada olun tüm parayı soygunculara verir. Parayı alan soyguncular giderken bir kaç şişe içkiyide alarak oradan yaya şekilde uzaklaşırlar.
prost slijterijKonu ile ilgili olarak görüştüğümüz İbrahim Yarar “Ne olduğunu anlamadım şaka gibi, saat 18.00 – 18.25 cıvarları idi, dükkanda yeni gelen malzemelerin kağıtlarını işliyordum. İçeriye yüzü maskeli elinde silah oılan biri girdi ve karşıma geçti, hemen ardından da yine yüzü maskeli biri tezgahın arkasına gelerek kasadaki tüm parayı istedi, kendilerine sakin olmalarını zorluk çıkarmayacağımı söyledim ve paraları verdim. Giderken kapının orda da bir kaç şişe içki alarak yaya şekilde dükkanı terk ettiler.”dedi.
prost slijterij ibrahim yarar1Daha sonra olay yerine gelen polis dükkandaki güvenlik kamerası görüntülerini incelemek üzere alarak konu hakkında geniş çaplı araştırma başlattı.

Bu konuda bilgi sahibi olanlar içinde bir ihbar hattı kuran polis bilgi sahibi olanların 0900-8844 ve 0800-7000 numaralı telefonları arayarak bilgi paylaşımında bulunmalarını istedi.

Bir cevap yazın