• Sal. Nis 16th, 2024

KARTAL HOLLANDA DA ÇİFT DİKİŞ ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA HAZIRLANIYOR

ByHaber Merkezi

Ara 24, 2017

KARTAL HOLLANDA DA ÇİFT DİKİŞ ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA HAZIRLANIYOR

Özcan Özbay

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği yönetimi Aykut Torunoğulları başkanlığında önceki gün Nazar Restorantta bir basın toplantısı düzenleyerek 2018 çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Aykut Torunoğulları dolu dolu geçen 2017 den sonra 2018 de de birçok aktivitelerinin olacağını belirterek “2018 de hem sosyal hemde sporsal bir çok faaliyetimiz olacak. Bunların başında Subat ayı içinde Sosyal çalışmalarımızın dördüncüsünü yaparak Türkiye de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen Mardin e ait 4 köyde bin ilkokul öğrencisine ayakkabı ve çorap hediye ederek, minik ayakların üşümemesine destek olmaya çalışacağız.”dedi.
aykut torunogullari ve ozcan ozbayilk olarak 2014 yılında 15 tekerlekli sandalye bağışı ile başladıkları sosyal çalışmalarına 2015 yılında 1250 öğrenciye kırtasiye yardımı ile devam eden Hollanda Beşiktaşlılar derneği, 2017 yılının Mayıs ayında yine Hollanda da bir ilki gerçekleştirerek Huzur evi ziyaretleri yaparak Türk ve Hollandalı yaşlılarla bir araya gelip kendilerine Beşiktaş armalı Battaniye, terlik gibi hediyeler verdiler. Son olarak ta Mardin de 4 köyde bin öğrenciye yapılacak olan bu çalışma ile Hollanda Beşiktaşlılar Derneği, ülkede bulunan birçok şehir derneğinin yapamadığı çalışmayıda gerçekleştirmiş oluyor.

Başkan Torunoğulları 2017 Ekim ayında başlattıkları minik ayaklar üşümesin kampanyasının halen devam ettiğini belirterek “Kampanyamıza halen katkıda bulunulabilir. Şubat 2018 de Bayern Münih ile yapacağımız deplasman maçı sonrası yönetim kurulundan arkadaşlarımız ve Türkiye den de büyük bir ihtimal sayın Başkanımız ın da katılacağı bir grup Mardin e gidip bin öğrencimizi bu skeilde sevindirmek istiyoruz.”dedi.
bjk hollanda grubu2018 yılının Beşiktaş için ayrı bir önemininde olduğunu vurgulayan Aykut Torunoğulları “2018 Mart ayında Beşiktaş Kulübümüzün 115. yıl dönümü kutlamalarımız olacak ve Hollanda da ki taraftarlarımız ile birlikte muhteşem bir kutlama yapacağız.”dedi.
besiktas-hollanda-basin-toplantisi2016 yılının şampiyonluk kutlamasının yapılamamasına da değinen Torunoğulları “2016 yılında şampiyon olduğumuzda Ramazan dönemine geldiği için bir kutlama yapamamıştık, sonrasında da izin zamanı diye yapamadı, izin dönüşüde ligler başlayınca kutlamamızı bir türlü gerçekleştiremedik. Ama bu yıl yine şampiyonluk bizim olacak ve bu yıl iki yıllık bir kutlama yaparak taraftarlarımıza geçen yıl yapamadığımız kutlamayıda yaşatmış olacağız.”dedi.
bjk hollanda basin toplantisiBaşkan Aykut Torunoğulları son olarak ta Beşiktaş ın tarihinden bu yana marşlarının yer aldığı bir CD çıkarttığına değinerek “Ben Beşiktaş için bir mars çalışması yapıyordum, müzisyen arkadaşım Taylan Özgür Ölmez de bana bunu besteleyip mars yapalım deyince birlikte bunu mars haline getirdik ve suan her maçımızda en az 2-3 kez bu marşımız tüm stadda okunuyor. Bunun Beşiktaş camiasında tarihinden bu yana olan tüm marşlar içinden 10 tanesi seçilerek CD ye alınması benim içinde ayrı bir gururdur.”dedi.

Tek Aşkımız Beşiktaş

Azıcık Efendi Ol Saygı Duy Büyüğüne
Önce Beşiktaş Vardı Yaz Bunu Bir Yerine
Paylaşıp Kazanmayı Kanatlanıp Uçmayı
Tek Bir yürek Olmayı Öğrettiler Bize

Gündüzle Gece Gibi Yaşamla Ölüm gibi
Siyahla Beyaz Gibi Bizim Aşkımız
Sonsuz Aşkımız Ne Mutlu Bize Beşiktaşlıyız
Siyahla Beyaz Film Gibi Biraz Tek Aşkımız Beşiktaş

Siyahla Beyaz Sensiz Yaşanmaz Tek Aşkımız Beşiktaş
Biz Severiz Biz Ağlarız Ölümüne Sevdalıyız
Doğarken Aşık Olduk Beşiktaşa Vurulduk
Bu Sevda Biter Sanma Kendini Bil Yanılma
Her Tarafa Yazıldık Tarihlere Kazıldık

Gündüzle Gece Gibi Yaşamla Ölüm gibi
Siyahla Beyaz Gibi Bizim Aşkımız
Sonsuz Aşkımız Ne Mutlu Bize Beşiktaşlıyız
Siyahla Beyaz Film Gibi Biraz Tek Aşkımız Beşiktaş
Siyahla Beyaz Sensiz Yaşanmaz Tek Aşkımız Beşiktaş

SÖZ:AYKUT TORUNOĞULLARI
SOLİST VE MÜZİK:TAYLAN ÖZGÜR ÖLMEZ
minik ayaklar usumesin

Bir cevap yazın