• Cts. Nis 20th, 2024

“ KARANLIGA KARSI ISIK YAK “

ByHaber Merkezi

Ara 11, 2017

“ KARANLIGA KARSI ISIK YAK “

Mustafa Koyuncu – Duiven / Hollanda

Arnhem sehrinde faaliyetlerini yürüten yaslilara bakim merkezi Evital yöneticilerinden Gülay Daymaz ve Hava Polat’in organize ettigi “Karanliga Karsi Isik Yak” dayanisma gecesi Duiven kasabasinda Restaurant Saray’da düzenlendi.
Dayanışma Gecesi Duiven Gülay Daymaz Hava Polat topluDayanisma gecesine çok büyük talep olmasindan dolayi yogunluk yasandi. Önceden rezervasyon yapmayanlarin bazilarina yetkililer yer ayarlamak için yogun çaba gösterdi.
Dayanisma gecesi programi açilis konusmasini yapan Gülay Daymaz, “ Karanliga karsi isik saçmanin iki yolu vardir. Ya bir mum yakmak, yada onu yansitan ayna olmak der düsünür. Iste bizde bu anlamda karanliga karsi bir mum yakmak yada mum olmak derdindeyiz.
Dayanışma Gecesi Duiven Gülay Daymaz Hava Polat (17)Duygulari gerçek anlamda ifade etmek hususunda hiç birsey içtenlik, samimiyet, yardimlasma ve dayanisma kadar kuvvetli degildir. Bizlerde bu anlamda samimiyetini, içtenligini ve yardimlasmanin ne oldugunu, bizlerin kim oldugunu, nereden geldigini, örf ve adetlerimizin geregi olan, dayanismayi animsatan, sizler gibi yüregi güzel hayirsever insanlarla bu aksam birlikte olmanin mutlulugunu yasiyoruz. Dünyada bazi ülkelerde insanlar savas ve yoksulluk gibi inanmadigi seyler için aci çekerler.
Dayanışma Gecesi Duiven Gülay Daymaz Hava Polat (21)Bizlerde bu aksam baris, sevgi ve hasretle olan inancimizla Dayanisma gecesinin gelirini Istanbul’da yasayan maddi sikintilar içinde olan ve ameliyat olabilmesi için yüksek bir meblaga ihtiyaci olan 17 yasindaki Burak Kizgin ve ayni zamanda Ardahan`in Göle ilçesine bagli Çayirbasi köyündeki orta okulunun araç gereç eksikliklerinin giderilmesi için bu dayanisma gecesini düzenlemis bulunmaktayiz. Böyle bir aksamda bizleri yalniz birakmayip eslik ettiginiz için sizlere tesekkür eder iyi eglenceler dilerim” dedi.
Dayanışma Gecesi Duiven Gülay Daymaz Hava Polat (61)Konusma sonrasi dayanisma gecesine destek veren basta Gemril Holding yönetim kurulu baskani Rahmi Gemril ve Türk girisimcilere çam sakizi çoban armagani hediyeler takdim edildi. Daha sonra Aylin Öz sahne aldi. Söyledigi türkülerle geceye katilanlari duygulandirdiktan sonra sahne alan Ali Dagasan müthis performansiyla saziyla sözüyle dayanisma gecesine katilanlara unutamayacaklari bir müzik ziyafeti çekti. Geceye katilanlar geç saatlere kadar doyasiya eglendiler.
Dayanışma Gecesi Duiven Gülay Daymaz Hava Polat ali dagasanDayanışma Gecesi Duiven Gülay Daymaz Hava Polat hanimlar costu

Bir cevap yazın