• Cum. Nis 19th, 2024

3 GÜNDÜR KAYIP OLAN 15 YASINDAKİ OTİSTİK VE KONUŞMA ENGELLİ ABDULLAH BULUNDU


Özcan Özbay (Özel Haber)
Kamera : Hatice Keklik

Polis 3 gün önce Schiedam’dan kaybolan Abdullah’ı Vijfsluizen bölgesinde buldu. Bulunduğu koşullara rağmen Abdullahin iyi olduğu ve sağlığında sorun olmadığı belirtildi.
abdullah 15- bulundu
Geçtiğimiz Cuma günü yaşadığı Schiedam da bulunan evinden ailesine heber vermeden uzaklaşan ve 3 gündür başta bölge polisi Sarı Alarm vererek yerden ve havadan olmak üzere, mahalle sakinleri ve gönüllülerden oluşan yaklaşık 150 kişilik ekiple aranan 15 yasındaki otistik ve konuşma engelli Abdullah Mazmahor bulundu.

Kaybolduğu günden beri yapılan tüm aramalardan sonuç alınamayan Abdullah ın bu süre içinde evlerine yakın bir yerde eski bir evin içinde kaldığı öğrenildi. Daha önce de böyle bir girişimde bulunan Abdullah Mazmahor un bu kez böyle uzun süreli kaybolması ailesini ve sevenlerini çok üzmüş, tüm mahalle sakinleri ve polis harekete geçerek üç gündür hem havadan hemde yerden aramalarını başarılı şekilde sürdürdü. Ailesinin verdiği bilgilere göre Abdullah’ın eski binalara ve küçük alanlara bir zaafı olduğu, bir önceki evden kaçışında Abdullah’ın bir evin bodrum kilerinde bulduğunu belirtmesi bilgisiyle polis harekete geçti.

abdullah babasi ileAbdullah Mazmahor u Vijfsluizen bölgesinde eski bir binada Babasi ve Amcasi tarafindan bulundu.

Polisten gelen bulundu haberi üzerine ailesi ve sevenleri olay yerien gelerek Abdullah Mazmahor u görüp sarılarak hasret giderdiler.

Aile oğullarının herhangi bir zarar görmeden bulunmasına sevinirken polis Abdullah Mazmahor u rahatsızlıkları nedeniyle mecburi kullanması gereken ilaçları nedeniyle kontrol amaçlı hastaneye kaldırdı.

Bir cevap yazın