• Sal. Nis 23rd, 2024

MÜSİAD ROTTERDAM AÇILIŞ ÖNCESİ ESKİ YÖNETİCİLER VE AİLELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

ByHaber Merkezi

Kas 26, 2017

MÜSİAD ROTTERDAM AÇILIŞ ÖNCESİ ESKİ YÖNETİCİLER VE AİLELERİ İLE BİRARAYA GELDİ

Özcan Özbay / Rotterdam

Kısa adı Müsiad olan Müstakil işadamları derneği Hollanda da ki yeni oluşumunu tamamlamak üzere. Yeni sistemde Müsiad Hollanda da 4 Şehirde Şubeleşecek.
musiad rotterdam kahvalti 2017Müsiad önceki yöneticiler ve eşlerinin yanı sıra yeni oluşacak temsilciler ve eşleri ile Hollanda da görev yapan Türk Medya temsilcileri kahvaltıda biraraya gelerek Müsiad Hollanda nın geleceği ve yeni oluşumu hakkında fikir alışverişi yaptılar.
musiad hollanda baskani ali bekdurKahvaltı da bir konuşma yapan Müsiad eski başkanı Ali Bekdur “Bu gün burada Müsiad ın geleceği konusunda görüş ve fikirlerimizi ortaya koyup neler yapılabielceğini konuşmak üzere toplandık. Geçen yıl 11 Aralık ta Amsterdam a açılan şube ile yeni yönetim şekli belirlenmiş ve Amsterdam, Utrecht Rotterdam ve Denhaağ şubeleri açılarak oluşum tamamlanmış olacak. Yaklaşık 20 yıl boyunca var olan Hollanda Müsiad da bu şekilde sona ermiş olacak. “dedi.
musiad rotterdam baskani mustafa duyarDaha sonra mikrofonlarımıza konuşan Rotterdam Müsiad başkanı Mustafa Duyar da “Bu gün bu kahvaltımızın üç amacı vardı. Birincisi Müsiad Hollanda başkanımız Ali Bektur un yapacağı basın açıklaması idi. ikinci konu da Hollanda dan 30 işadamımızı Türkiye ye götürerek oradaki işadamları ile tansıtırmak ve bir çeşit karşılıklı yatırım imkanları sağlamaktı. Son amaç ta bildiğiniz gibi Müsiad Holland da 1994 yılından beri var. Biz istedikki Müsiad Hollanda da daha önceleri görev yapan tüm başkanları bir araya getirmek ve kendilerine teşekkür etmekti. Bunu yapmış olduk bu sayede. “dedi.
musiad rotterdam hanimlar2 Aralık ta Hollanda da 3 şehirde yapılacak açılışlarla Müsiad Hollanda oluşumunun tamamlanacağınıda belirten Müsiad Rotterdam Başkanı Mustafa Duyar “2 Aralıkta önce Utrecht te saat 10.00-12.00 arası Utrecht şubemizin açılışı olacak. Daha sonra saat 12.30-15.00 arası Rotterdam şubemiz açılacak ve sonrasında da saat 16.00-18.00 arası da Denhaağ şubemizin açılışı olacak. Açılış törenlerine tüm Dünya ülkelerinden 150 Müsiad başkanının katılması da bizim için ayrı bir sevinç kaynağı olacak.”dedi.
musiad rotterdam hanimlar1Müsiad Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ın da katılacağı açılış törenlerimiz le birlikte Müsiad ın misyon ve vizyonuna uygun bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.”dedi.
genc musiad rotterdam baskani elif cansu kaba

Daha sonra da son olarak mikrofonlarımıza konuşan Genç Müsiad Rotterdam Başkanı Hukukçu Elif Cansu Kaba da yeni donemde başarılara imza atacaklarının altını çizerek “üç yıldır içinde olduğum Genç Müsiad Hollanda oluşumunda şimdi yeni yönetim başkanlık görevini bana uygun gördüler. 2018 yılında çok güzel projelerimiz var, güzel şeyler yapacağımızı umuyorum.”dedi.

Bir cevap yazın