• Per. Nis 25th, 2024

AMSTERDAM DA BİR TÜRK BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

ByHaber Merkezi

Kas 14, 2017

AMSTERDAM DA BİR TÜRK BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Özcan Özbay

Geçtiğimiz Cumartesi gecesi Amsterdam West te bulunan Admiraal Helfrichstraat caddesinde Fas takımının Fildişi Sahilleri takımını 2-0 yenmesi ardından yapılan kutlamalar esnasında orada olan 40 yasında ki Alaattin Kılıç sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada bıçaklanarak yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre olay yerinde kutlamalarda sebebi henüz bilinmeyen ve kişi yada kişilerce çıkan tartışmada 40 yasındaki Alaattin Kılıç bıçaklanarak olay yerine terk edilmiş ve motorlu bir polisin yerdeki Kılıcı görmesi ile yanına gelerek o an halen yaşadığı öğrenilen Kılıç ile konuştuğu ve hemen olay yerine ambulans çağırılarak Alaattin Kılıç ı hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Kılıç hastanede yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili yoğun araştırma başlatan Polis olay saatinde olay yerinden birinin kaçtığını belirlemiş ve şahsi tutuklamış ancak olayla ilgisinin durumu hakkında bir açıklama henüz yapmadı.

Amsterdam West polisi olayla ilgili bilgisi olan kişilerin yardımlarını bekliyor.

Cenazesi bugun ( 15-11-2017 Carsamba ) Amsterdam Mescidi Aksa camiinde kilinacak ogle namazina muteakip uçakla Memleketi Trabzona getirilerek yasadigi of ilçesi cumapazarı mahallesinde  toprağa verlecek.

Bir cevap yazın