• Cum. Nis 19th, 2024

T.C ROTTERDAM BAŞKONSOLOSLUĞU CUMHURİYET RESEPSİYONU

ByHaber Merkezi

Kas 2, 2017

T.C ROTTERDAM BAŞKONSOLOSLUĞU CUMHURİYET RESEPSİYONU

Özcan Özbay

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Rotterdam Başkonsolosluğu tarafından verilen resepsiyonla kutlandı.

Başkonsolos Sadın Ayyıldız ve eşi Mehtap Ayyıldız’ın ev sahipliğinde Rotterdam’daki Hotel Intel in resepsiyon salonunda düzenlenen Cumhuriyet resepsiyonuna, Dek Partisi Milletvekili Selçuk Öztürk, işadamları, STK temsilcileri ile Türk ve Hollanda toplumundan seçkin davetli topluluğu katıldı.

Hollanda ve Türk marşlarının okunmasının ardından başlayan resepsiyonda konuşan Başkonsolos Ayyıldız ” Cumhuriyet’in ilanının 94. yıl dönümünü yurt dışında kutlamanın ayrı bir önemi olduğuna işaret eden Başkonsolos Ayyıldız, bu kutlamaların kendilerini gururlandırdığını belirterek “Bu gün burada bizimle olan hepiniz hoşgeldiniz.” dedi. daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın gönderdiği kutlama mesajını okudu.

Hollandalı davetlilerinde katıldığı Resepsiyona bu katılımın, Türk toplumuna verilen önemin bir işaret olarak değerlendirilebileceği olarak değerlendirildi.

Gece daha sonra Semih Arıkan ve Emine Bostancı nın harika eserleri seslendirmelerinin ardından Burcu Ramazanoğlu ve Çisem Özkurt un Keman resitali ile devam etti.

Bir cevap yazın