• Per. Nis 25th, 2024

EFKAN ŞEŞEN DEN MUHTEŞEM BİR MÜZİK DİNLETİSİ

ByHaber Merkezi

Eki 26, 2017

EFKAN ŞEŞEN DEN MUHTEŞEM BİR MÜZİK DİNLETİSİ

Sevilen müzik sanatçısı Efkan Şeşen Oğlu Sinan`ın eğitimi nedeniyle Hollanda gelmesinin ardından onu yalnız bırakmamak kendisi de ara sıra gelip kaldığı Hollanda da önceki akşam Matrix Rotterdam sahnesinde müzik severlerle buluştu.

Her 15 günde bir sahne alacağı müjdesini de müzik severlerle paylaşan Efkan Şeşen e sahnede Usta müzisyen Yaşar Saka ve sanatçı dostları eşlik etti. Tiyatro sanatçısı İbrahim Yarar ın da Efkan Şeşen i anlatan kısa bir meddah oyunu sergilediği gecede müzik severler unutamayacakları bir gece yaşadılar.

Gece ve katılımdan duyduğu memnuniyeti sosyal medya hasabından paylaşan Şeşen “Sevgili Dostlarım.Dün akşam çok özel ve güzeldi..Çünkü rengarenk müzik yolculuğunda sizinle aynı ruhu paylaştık.Meddah gösterimi için Tiyatrocu arkadaşım İbrahim Yarar’a, sahnemizi zenginleştiren Yaşar Saka’ya ve konserin güzel bir parçası olan siz dostlarıma yürekten teşekkür. 15 gün sonra yeni temamız ile tekrar bu ruhu paylaşmak dileğiyle.”dedi.

Aşk ve barış şarkıları temalı müzik gecesi, Barışın uslanmaz temsilcisi Efkan Şeşen ile artık her iki hafta da bira Çarşamba geceleri yeni temalarla Matrix Rotterdam sahnesinde sevenleri ile olacak.

Bir cevap yazın