• Cum. Nis 19th, 2024

Zincir Kolye gaspçilari yakalandi

ByHaber Merkezi

Eki 25, 2017

Zincir Kolye gaspçilari yakalandi

Senay Tosun / Rotterdam

Gectigimiz Persembe günü ögleden sonra Rotterdam Groenezoom’da 85 yasinda bir adamin kolyesini gasp etmek isteyen üç süpheli yakalandi.

Son zamanlarda Rotterdam ve cevresinde yogunlasan Zincir Kolye hirsizlari olarak polis raporlarina gecen Üç zincir hirsizi daha onceki olaylarada karistigi saniliyor.

Yakalanan 3 sahsin daha once Tiengemetensel’da 52 yasinda bir kadin ve Strevelsweg’de 68 yasindaki bir erkegi kolyelerinden gasp ettigi de tahmin ediliyor

Zincir kolye calan gaspcilar Strevelsweg

6 Temmuz Persembe günü saat 13.30’da 68 yasindaki bir adam, Groene Hilledijk istikametinde bir kahveye dogru Strevelsweg’de yürürken kaldirimda duran adamlar tarafindan takibe alindi ve ardindan zincir kolyesi gasp edildi. Soygunu gerçeklestiren iki süpheli olay yerinden kaçti.

Zincir kolye calan gaspcilar Tiengemetensingel

14 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’de, 52 yasindaki kurban Baarlandhof’tan Tiengemetensingel’e dogru yürürken boynundaki zincir kolyeye arkasindan yaklasan iki suphelinin boynundaki kolyeyi gasp etmesi ile yere duserken olayi yapan iki süpheli caldiklari zincirle kaçti.

Bir cevap yazın