• Cts. Nis 20th, 2024

HOLLANDA ERZURUMLULAR KULTUR VE DAYANISMA VAKFI KERMESi

ByHaber Merkezi

Eyl 26, 2017

HOLLANDA ERZURUMLULAR KULTUR VE DAYANISMA VAKFI KERMESi

Foto: Hikmet Gur
Kamera : Ozcan Ozbay / Denhaag

Hollanda Erzurumlular Kultur ve Dayanisma Vakfi Denhaag ve cevresinde yasayan Erzurumlular icin iki gun suren bir kermes duzenledi.
baskan Akin izgara basinda15 farklı standın acildigi kermeste Erzurum ve yöresel malzemeler ve objeler sergilenirken gıda standinin gözdesi de yörenin en cok sevilen yemeği olan Cağ Kebabı oldu.
erzurumlular vakfi kermesine ilgiErzurum’un meşhur Cağ Kebabini yemek icin sira bekleyen Erzurumlular bu güzel etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan Hollanda Erzurumlular Kultur ve Dayanisma Vakfi yöneticilerine tesekkur ettiler.
erzurumlular vakfi kermesine ilgi1Vakfın baskani Akın Ozvezneci bu yıl vakıf olarak dorduncu kez kermes calismasi yaptiklarini, iki gunluk kermese ilginin her gecen yil dahada ilginin arttigini ancak beklentilerinin dahada fazla olmasini belirterek ” Hafta sonu 4. kermesimizi gerceklestirmis olduk. Oncelikle yonetim kurulum adina yuregini ortaya koyarak kermeste calisan uyelerimize ve uye olmayan tum dostlarimiza, desteklerini esirgemeyen dost teskilatlara da tesekkur ediyorum. Gerek malzeme verdiler gerek uyeleriyle kermesimize katildilar.
Sponsorluk yapan firmalardan da Allah razi olsun. Yorulduk ama degdi. Insallah onumuzdeki yillarda daha guzel ve kapsamli faaliyetler gerceklestiririz. ” dedi.

Bir cevap yazın