• Cum. Nis 19th, 2024

GS STOR YENİDEN AÇILDI

ByHaber Merkezi

Eyl 20, 2017

GS STOR YENİDEN AÇILDI

Özcan Özbay

27 Haziran 2014 te açılışı yapılan ancak geçtiğimiz 21 Mayıs ta sabaha karsa yan tarafta bulunan Fenerium un elektrik kontağından çıkan yangınında büyük hasar görerek kapatılan GSSTOR yeniden açıldı.

Sercan Arslan ın sahibi olduğu ve 27 Haziran 2014 te açılışı yapılan GSSTOR geçtiğimiz Mayıs ayında yanında bulunan Fenerium mağazasında çıkan yangında büyük hasar görmesi ve yasal işlemler nedeniyle bir süredir kapalı olan GSSTOR yeniden açılarak Hollanda yaşayan Galatasaray taraftarlarına hizmet vermeye başladı.
sercan arslanYeniden açılışının mutluluğunu her şekilde belli eden GSSTOR Hollanda mağazasının sahibi Sercan Arslan “Hiç beklemediğimiz anda yaşadığımız bir yangın sonucu malesef bir süre kapalı kaldık. Yapılan araştırma, incelemer ardından yeniden düzenlediğimiz mağazamızı şimdi bir kez daha hizmete sokmaktan mutluyuz. Bu arada bizlere desteklerini esirgemeyen Klübümüz yöneticilerine ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.”dedi.

Galatasaray ın Avrupa’daki ikinci mağazası olarak Hollanda’nın Rotterdam kentinde hizmete giren GSStore mağazası Zwart janstraat 131B 3035 AP Rotterdam adresinde yeniden hizmet vermeye başladı.

Bir cevap yazın