• Cts. Nis 20th, 2024

Hollanda da Turk Cinayetlerine bir yenisi daha katildi

ByHaber Merkezi

Eyl 15, 2017

Hollanda da Turk Cinayetlerine bir yenisi daha katildi

Onceki gece saat 22.30 siralarinda Amsterdam da bulunan Halal Fried Chicken (HFC) restorani sahibi Ali Ekrem Kaynak(48) dukkaninin onunde vuruldu. Silahli saldiri sonucu agir yaralanan Ali Ekrem Kaynak, kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

2010 yilinda Amsterdam da basarili girisimci odulu sahibi olan ve Hollanda genelinde bir kac dukkani daha bulunan isletmeci Ali Ekrem Kaynak in olumuyle sonuclanan olay hakkinda polis henuz bir aciklama yapmazken, genis capli bir arastirmanin baslatilgidi ogrenildi. Polis olay hakkinda bilgisi olanlarin Polis ihbar hatti 0900-8844 veya anonim ihbar hatti 0800-7000 ni arayarak bilgi vermelerini istedi.

Gecen yil da buna benzer bir olay yasadigi ogrenilen Ali Ekrem Kaynak in eski ortaklariyla yine boyle bir olay yasadigi hatta subelerinden birininde yakildigi edinilen bilgiler arasinda

Son 2 ay icerisinde Hollanda da 5 Türk öldürüldü

Ali Ekrem Kaynak(48)in cinayetiyle birlikte son 2 ay icerisinde Hollanda genelinde 5 Türk vatandasinin vurularak öldürülmesi vatandaslarimiz arasinda tedirginlikle karsilandi.

Bir cevap yazın