• Sal. Mar 19th, 2024

30 Ağustos Zafer Bayramı Lahey’de görkemli bir şekilde kutlandı

ByHaber Merkezi

Ağu 31, 2017

30 Ağustos Zafer Bayramı Lahey’de görkemli bir şekilde kutlandı

Özcan Özbay / Lahey

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95 yılı, Türkiye’nin Lahey Büyükelçiliği Geçici Maslahatgüzarı Elçi Müşteşar Alper Yüksel, Askeri Ateşe Yarbay Kahraman Bozkurt ve eşinin ev sahipliğinde çok sayıda Türk ve yabancı davetlilerin katıldıgı bir resepsiyon ile Den Haag’da bulunan elçilik binasında kutlandı.

info@mehmetkose.nl

Kutlamalara Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü (OPCW) Başkanı Ahmet Üzümcü Rotterdam Başkonsolosu Sadin Ayyıldız ve eşi ile, Hollanda’daki NATO Müttefik Müşterek Kuvvet Komutanlığında görev yapan Türk askerleri, farkli ülkelerden büyükelçiler, misyon şefleri ve üst düzey askeri ataşelerin yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarının temsicileri katıldı.

info@mehmetkose.nl

Program baslangıcında Yüksel, resepsiyonda yaptığı konuşmada davetlilerin Zafer Bayramını kutlayarak, Cymhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan tarafından dış temsilciliklere gönderilen 30 Ağustos zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlama mesajını okudu.
30 agustos zafer bayrami 2017Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan yazılı kutlamasında “Bugun aziz Milletimizle ve Kuzey Kıbrıs Turk Cumhuriyeti`n deki kardeslerimizle beraber Buyuk Zafer`in 95. yıldonumunu idrak ediyoruz. Turkiye ve dunyanın dort bir kosesindeki milyonlarca vatandasımızın 30 Agustos Zafer Bayramı`nı yurekten kutluyorum. Ulkemizin bu gurur gunununde heyecanımızı paylasan tum dostlarımıza en kalbi sukranlarımı sunuyorum” dedi.

Torenden sonra sohbet bolumune gecen davetliler Elcilik bahcesinde sohbetlerine devam ettiler.

Bir cevap yazın