• Sal. Mar 19th, 2024

41 yasındaki Türk Cafe Önünde Kurşunlanarak Öldürüldü

ByHaber Merkezi

Ağu 29, 2017

41 yasındaki Türk Cafe Önünde Kurşunlanarak Öldürüldü

Özcan Özbay

Hollanda da son zamanlarda Türklerin de içinde yer aldığı silahlı saldırı olaylarına bir yenisi daha eklendi. Bir cafenin terasında oturan 41 yasındaki Ergin Başakçı silahla vurularak öldürüldü.

Prins Hendrikkade de bulunan XO Food & Lounge adlı cafenin terasında bir kaç arkadaşı ile birlikte otururken, cafe önüne yaklaşan bir araçtan inen bir kişinin Ergin Başakçı nın arkasına yaklaşarak tek kurşunla kafasından vurup tekrar geldiği araca bienrek olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. Olay yerine gelen polis ve sağlık görevlilerinin hemen Ergin Başakçı ya müdahale etmelerine rağmen 41 yasındaki Ergin Kaçıkçı nın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.
ergin basakci1

Olay yerinde görgü tanıklarını dinleyen polis Katilin cafe önüne geldikten sonra koşarak cafede arkadaşları ile oturmakta olan 41 yasındaki Ergin Başakçı nın arkasından kafasına ateş etmek suretiyle öldürdüklerini sonra da olay yerinden yine aynı araçla uzaklaştığını öğrenmesinin ardından hemen soruşturmayı başlatmış ve olayda kullanılan araç 1 kilometre ilerde yakılmış şekilde bulunmuş olduğu edinilen bilgiler arasında.

Uzun zamandır kapalı olan ve daha birkaç hafta öncesinde açılan mekanda yaşananlar çevre sakinlerini korkuturken, polis olayı geniş çaplı araştırmaya devam ediyor.

Edinilen bir bilgiye göre olay yerinden kaçan şahıs 1 kilometre ileride arabasını durdurduğunda görgü tanıklarına göre araçta bir kaç kişinin daha olduğu tespit edilmiş ve çevredeki tüm güvenlik ve OBS kameraları kayıtları polis tarafından toplanmış.

Bir cevap yazın