• Per. Nis 25th, 2024

BULGAR POLİSİNDEN ŞİKAYETİ OLANLAR DİKKAT..!

ByHaber Merkezi

Ağu 28, 2017

BULGAR POLİSİNDEN ŞİKAYETİ OLANLAR DİKKAT..!

Özcan Özbay

İzin dönüşü gurbetçilerimizin çoğu yine daha önceki yıllarda olduğu gibi Bulgar Gümrük ve Polislerinden yana şikayetçiler.

Şikayet konularını sosyal medya üzerinden taklip ettiğini belirten Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Katı Piri Facebook hesabından yaptığı açıklamasında Bulgar polisinden şikayetçi olan, yada orada polisle ilgili sıkıntılar yaşayan gurbetçilerimize seslendi “Bu konuda yaşadığınız sıkıntılar varsa bunu direk bana yazarsanız Avrupa Parlementosunda konuyu gündeme getirip Bulgar meslektaşlarıma iletirim”dedi.
kati-piri-sosyal-medyadan-cagri-yaptiAvrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Katı Piri Facebook hesabı üzerinden yaptığı çağrıda “Bir parti çalışanı vasıtasıyla Türkiye ye tatile giden bir çok Türk ve Hollanda Vatandaşının Bulgaristan Sınırında polisin kötü tütümü ve uzun araç kuyrukları nedeniyle sıkıntılar yaşadıklarını öğrenmiş bulunuyorum. Eğer bu konularda siz yada yakınlarınızın başından geçen konular varsa bana ulaşarak yaşadıklarınızı bana anlatırsanız, konuyu inceler, eğer yapısal bir durumsa bunu Avrupa komisyonumuzda Bulgar meslektaşlarıma anlatır çözüm yoluna gidilmesi konusunda yardımcı olabilirim”dedi.

Katı Piri şikayetçi vatandaşların kendisine katı.piri@ep.europa.eu email adresinden direk şikayetlerini iletebileceklerinide açıkladı.

Bir cevap yazın