• Per. Mar 28th, 2024

Asıl köle mi kim? Tabii erkekler!

Byadmin

Ağu 28, 2017

Asıl köle mi kim? Tabii erkekler!

Herkese merhaba! Uzun ve kısaca bir tatil arasından sonra kavuşturana şükürler olsun.. Kimileri tatilden döndü, kimileri dönemedi, hatta ve hatta bazıları benim gibi gidemeyip yerinde oturdu.. Umarım tatilcilerin tatili güzel geçmiştir.. Neyse, yeter bu kadar hal hatır, fazla haşır neşir olmadan konumuza dönelim.. Hem, bizim müdürün dediğine göre mesafe her zaman iyiymiş. Konumuz mu ne? Köleler, erkekler, kadınlar tabii..! Ay canım başka ne olabilirdi zaten değil mi? Ben ne anlarım siyasetten, edebiyattan, futboldan, tarihten marihten.. Lütfen, istirham ediyorum, herkes rütbesini bilsin!

Geçtiğimiz hafta yeni yaşıma bastım, anneciğimin seneler önce, yani tam olarak 26 sene önce, beni zorluklarla ve sancılarla dünyaya getirdiği gün bastığım yaşımdan bahsediyorum fakat yeni yaşın getirdiği olgunlukla bir yaşıma daha bastım. Erkek ve kadın ilişkileri üzerine beyin hücrelerimi yorarken aslında erkeklerin asıl köle olduğunu çözdüm.. Ne çözüş ama değil mi? Çözer, çizer, dizer ve döşeriz biz, belgeli belgesiz deliler. Orta doğunun örf ve adetlerine, kültürüne baktığımda genelde kadını erkeğe bağımlı kılma ve erkeklere muhtaç yetiştirme çabasında olduklarını görüyorum küçük yaşlardan itibaren. Bunu yaparken kızlar küçük yaşlarda Günah Ayıp ve Yasak üçgenine yani GAY üçgenine sıkıştırılıyor. Bunun sebebini her zaman merak ediyordum, ki çözdüm dediğime bakmayın şu an sadece bu sıkıştırmanın bir kısmını çözdüm.

Kızların ve kadınların bu GAY üçgenine sıkıştırmalarının nedeni birincisi kendi zihniyetlerinin bozukluğundan kaynakladığını biliyoruz fakat yanı sıra önemli olan etkenlerden birisi de erkeklerin asıl köle olmaları.. Biz kadınları köleleştirmeye çalışırken kendi köleliklerini ört baz etmeye çalışıyorlar. Neden mi? Erkeklerin çoğunluğu kendi uçkurlarının kölesi olduğundandır bu durum. İki bacak gördüler mi öküzün trene baktığı gibi bakmalar, kadınları cinsel obje olarak görmeler, iki dakikalık zevkleri için deveye hendek atlatmaya çalışmalar falan aslında kendi köleliklerini ortaya koyuyor. Vatandaşlar resmen kırık bir antenin kölesi fakat kadınlara empoze etmeye çalışmaları da ayrı bir ironi tabi..

Kadınlara yönelik Günah. Ayıp ve Yasak kılınan hareketler, duruşlar ve durumlardan örnek vermem gerekirse mesela bir kadının arkadaşlarıyla dışarıya çıkıp, mini eteğiyle bacak bacak üstüne atıp, sigarasını yakıp, kırmızı rujlu dudaklarıyla kırmızı şarabını yudumlayıp, ciğerlerinin dibine kadar sigara dumanını çekip ve tekrar kırmızı rujlu dudaklarını büzüp, sigarasının dumanını üflerken etrafını gözden geçiren, rahat, bir o kadar da kendiyle barışık ve özgüveni yerinde olan bir kadının durumu aklıma gelir. Burada Günah olan kırmızı şarap ve sigara herhalde, Ayıp olan kadının dışarda rahatça sigara ve şarap içmesi olmalı ve yasak olan ise oraya arkadaşlarıyla oturup bacak bacak üstüne atıp oturması, ki ayrıca bir de utanmadan kısacık etek giymiş sürtük! Hahahayttt! Bu durumda, bir kadın yerine erkek düşünün.. Oturmuş sigara içiyor, etrafını süzüyor, şarabi götürüyor, kadınları gözleriyle soyuyor.. Ne yasak var, ne günah, ne de ayıp…! Erkek ya hani, kirik anteni de var ya işte, şu kölesi olduğu anteni.. O yüzden o erkek, o yapar! Bu kısa etek, şarap, sigara, rahatlık falan güya kadınları korumak için günahtır, ayıptır ya da yasaktır.. Korumak için.. Neyden korumak için? Erkeklerden korumak için.. Erkeklerden neden koruyoruz kadın ve kızları? Çünkü zihniyetleri bozuk.. Zihniyetleri neden bozuk? Çünkü uçkurunun, yani o belirli bir yaştan sonra mavi haplarla düzelttiği kirik antenin, kölesi!

Şimdi asıl köle kimmiş? Ben mi? Kadınlar mi? Onlar mı? Bunun cevabını vermek pek zor olmayacak sanırsam..

Haydeee köleliğinizde boğulun emi! Ha pardon.. aklıma gelmişken.. boğulurken size çanak tutan kadınları da yanınıza alın.. Su kızların ve kadınların GAY üçgenine sıkıştırılmasında yar ve yardımcı olan kadınları.. en azından beraber boğulursunuz ve canınız sıkılmaz! Biriniz çalar, diğeriniz oynar…

Loca gundi sever sizi.. uçkurunun kölesi olan erkekleri hariç tabi..

Cumhuriyetin büyümeyen asi kızı

Şenay Tosun

Dipnot; nu yazı bütün “erkekler” için geçerli değildir. Uçkurunun kölesi olmayan “adamlar” konu dışı bırakılmıştır!

By admin

Bir cevap yazın