• Çar. Nis 24th, 2024

ROTTERDAM DA PİTBUL DEHŞETİ

Özcan Özbay

Önceki gün Rotterdam Bospolder civarında parkta oyun oynayan çocuklardan biri o sırada sahibi ile oradan geçmekte olan bir pitbulun saldırısına uğrayarak ağır yaralandı.

Geçtiğimiz Çarşamba günü gündüz saatlerinde parkta pitbul cinsi köpeğini gezdiren 69 yasındaki biri, nedeni henüz bilinmeyen bir sebeple köpeğin kontrolünü kaybetmiş ve boşta kalan köpek o sırada parkta oyun oynayan 9 yasında, Melisa isminde bir Türk olduğu öğrenilen kız çocuğuna saldırarak ağır yaralanmasına neden olduğu ve olay yeri yakınlarındaki bir bayanın köpeğe sopa ve taş ile vurarak kızı kurtardığı öğrenildi.

Hemen olay yerine gelen helikopter ambulans ile hastaneye yetiştirilen kız çocuğunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve kolunun üst kısmının çok derin yara alması nedeniyle bazı fonksiyonlarını kaybedebileceği öğrenildi.

Olay yerine gelen polis konu ile ilgili araştırmasını sürdürürken saldırgan pitbul köpeği yakalanarak polis kontrolünde bir barınağa götürülürken sahibi de olayla ilgili soruşturma için merkeze götürüldü.

Bir cevap yazın