• Per. Mar 28th, 2024

Hayırsever Gurbetçiden Çocuklara Bayramlık Hediye

ByHaber Merkezi

Ağu 24, 2017

Hayırsever Gurbetçiden Çocuklara Bayramlık Hediye

Hollanda’da yaşayan Erzurumlu Erdal Elibol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evleri, Nene Hatun Çocuk Sitesi ve Engelsiz Yaşam Merkezi bulunan çocuklara bayramlık hediye etti.

Nene Hatun Çocuk sitesinde düzenlenen programa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, Nene Hatun Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Nihat Polat, hayırsever vatandaş Erdal Elibol ve çocuklar katıldı. İlbaş, Elibol’a anlamlı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, çocuk evlerinde ve sitelerinde barınan çocuklara yönelik sosyal etkinliklerin artmasına katkı sağlamanın önemli bir toplum görevi olduğunu anımsattı. Çocukların bir ülkenin geleceği olduğuna dikkat çeken İlbaş, “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızın, gelecekte mutlu, her daim sağlıklı ve vatana millete faydalı birer nesil olarak yetişmeleri için elimizden gelen her fedakarlığı göstermeliyiz. Çocuk yuvaları hayırsever vatandaşlarımızın paylaşımcı ve anlamlı etkinlikleriyle yeni vizyona kavuşuyor. Katılımcı yönetim anlayışını benimsiyoruz” dedi.

Elibol, çocuk yuvasında kaliteli ve başarılı hizmetler sunulduğunu ifade etti. Çocuk yuvasındaki tüm personel ve çocuklarla eşiyle birlikte tanışma imkanı bulduğunu belirten Elibol, “Amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bir nebzede olsa katkı sağlamak ve onların mutlu olduğunu görmektir. Çocuk yuvasındaki yönetici ve personel çocuklara, çok şefkatli ve duyarlı davranıyor. Maddi imkanı olan herkes bu gibi yardımlar yaparak, manevi alanda haz alabilir, gerçekten çok güzel bir duygu çocukları sevindirmek. Başarılı çalışmalarından dolayı İl Müdürümüz İlbaş ve diğer yöneticiler ve personele teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Program sonunda İlbaş, çocukların yaptığı el sanatları tabloyu Elibol’a hediye etti. – ERZURUM

Bir cevap yazın