• Cum. Nis 19th, 2024

Migrene karsi hizli çözüm

ByHaber Merkezi

Tem 30, 2017

Migrene karsi hizli çözüm

Komple biyolojik olan bu içecek migrene karsi hizli bir rahatlama vaat ediyor. Ayrica bilinen baska tedavilerden daha etkili ve daha güvenli oldugu kesin. Bunun anahtari Himalaya tuzu.

Sen migren ve bas agrisina maruz kalan 10 kisiden biri olabilirsin. Bu sorun sahibi olan çektigi acidan kurtulmak ve rahatlamak için sik sik reçetesiz ilaçlar dener, bu ilaçlar uzun vadede vücuda zarar verebilecek olsa bile.

Neyse ki artik ecza dolabina güle güle, ve Himalaya tuzuna hos geldin diyebilirsin. Evde kullanilan bu yeni çare üç dogal maddeler içerir: Tuz, su ve limon suyu bir araya geldiginde nazik ve etkili bir sonuç elde edilebilir.

Bu formülde bir bardak suya iki tatli kasigi Himalaya tuzu ve bir limonun suyunu katiyor ve karistiriyorsun. Birkaç dakika içerisinde migrenin yok olur ve sen bir sürü önemli besin almis olacaksin.

Içecegin suyu vücuduna sivi katip çalismasini saglarken limon da detoksa yardimci olur. Himalaya tuzu önemli mineraller içerir ve vücudun ile sagligin için çok önemlidir. Hepsi birlikte migrenin olusma nedenini azaltir. Bir sonraki migrende hemen Himalaya tuzunu düsün ve kisa zaman içerisinde kendini çok daha iyi hissettigini göreceksin!

Bir cevap yazın