• Cum. Mar 29th, 2024

YAŞADIKLARINI İÇİNE SİNDİREMEYEN İMAM KENDİNİ ASTI

ByHaber Merkezi

Tem 13, 2017

Ormanda cesedi bulunan imamla ilgili Sır perdesi

Hollanda’nın Best kentinde 5 yıldır görev yapan ve bu hafta içinde Türkiye’ye dönmeye hazırlanan Diyanete bagli bir din görevlisi, iddialara göre bazı kişilerin çirkin oyunu sonucu canından oldu.
imam intihar ettiHollanda Diyanet Vakfı’na bağlı Mescidi Kuba Camii’nde görev yapan Din görevlisi Zeki Karaağaç kendisinin de tanidigi bir kac kisinin hazirladigi tuzaga dustugunu ve olmamasi gereken seylerin yasanmasini icine sindiremedigini belirten ve “Kisiligime, meslegime, memuriyetime hic uymayan gayri ihtiyari fiiliyatlar yasandi” diyerek geride bir mektup birakarak canina kiydi.

5 yıldır kendisine musallat olan bir şahıs tarafından oyuna getirildiğini iddia eden bir mektup birakarak canina kiyan Hollanda Diyanet Vakfı’na bağlı Mescidi Kuba Camii’nde görev yapan Zeki Karaağaç, Bu kişinin kendisini son 5 yildir surekli rahatsiz ettigini belirterek intihar sebebinin detaylarini iceren bir mektup birakarak kendi canina kiydi.

Bu kisinin aralarında din görevlisinin akrabaları da bulunan caminin gençlik kolundan 4 kişiyi çirkin oyununa alet ettiği ileri sürüldü. Gençlerin veda yemeği teklifini kabul eden din görevlisinin, ağızdan alınan sentetik bir uyuşturucu oldugu sanilan sakiz seklinde bir sey verilerek bir kulübe götürüldüğünü ve burada hic uygun olmayan seyler yasandigini ve bunlar yasanirken kendinde olmadigini belirttigi intihar mektubunda sabaha karşı evine bırakıldığıni belirtiyor. Olayi arastiran yetkililerin Hollanda Diyanet Vakfı’na bağlı Mescidi Kuba Camii’nde görev yapan Din görevlisi Zeki Karaağaç`in o geceye ait görüntülerle tehdit edildiğinin düşünüldüğü kanaatinde olduklari ogrenildi.

Eşi 4 yıl önce amansız bir hastalığa yenik düşen ve kızıyla birlikte yaşayan din görevlisinin, onurunun zedelenmesine dayanamayarak evinin yakınındaki ormanlık alanda kendini astığı ifade edildi.

Din görevlisinin ölümüyle ilgili olarak Hollanda polisi tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Polis yetkilileri otopsi sonucunun beklendiğini bildirdiler.

HOLLANDA DİYANET VAKFI’NDAN AÇIKLAMA

Öte Yandan Hollanda Diyanet Vakfı Camii Yönetim Kurulu’na gönderdiği bir mektupla cemaati sağduyulu olmaya ve sukunete davet etti. Diyanet tarafından yapılan açıklamada imama yapılan otopside herhangi bir uyuşturucu madde ve darp izine rastlanmadığı dile getirildi.

İŞTE HOLANDA DİYANET VAKFI TARAFINDAN GÖNDERİLEN MEKTUP:
hdv-imam-aciklamaFoto : Ufuknl
İmam’ın bıraktığı intihar mektubu:
imamin intihar mektubu

Foto : sonhabernl

Bir cevap yazın