• Cum. Nis 19th, 2024

İSTEYEN HERKESE AYDA 80 EURO EXTRA PARA, AMA…

ByHaber Merkezi

Tem 3, 2017

İSTEYEN HERKESE AYDA 80 EURO EXTRA PARA, AMA…

Özcan Özbay / Rotterdam

Rotterdam da Maaş Tünel ve bazı tramway hatlarının kapanması ile uzun süreli yaşanması öngörülen trafik karmaşası için Toplu Taşıma Dairesine bağlı kurum yetkilileri önceki akşam Hollanda da faaliyet gösteren Türk Medya mensupları ile biraraya gelerek bilgilendirme toplantısı düzenledi.

3 Temmuz 2017 den itibaren tek yöne olan gidişlerin kapatıldığı Rotterdam ın en işlek ulaşım güzergahlarından biri olan Maastünel den geçişleri ve o bölge trafiğini azaltmak için çareler arayan Rotterdam Belediyesi Trafiğin yoğun olduğu saatlerde trafiğe çıkmayacağını taahhüt eden ve buna 2 yıl boyunca uyan herkese ayda 80 euro para ödeneceğini açıkladılar.

Planlanan çalışmalar ve buna bağlı olarak ödül konusunda açıklamalar yapan yetkililer yenileme çalıșmalarından dolayı 2019 yazına kadar buradaki trafiğin çok fazla yoğunlaşacağını, bu sıkıntıları yaşamak istemeyen Rotterdam sakinlerininde uymaları gereken yeni güzergahlar sayesinde bu sıkıntıları çekmeyeceklerini belirttiler.
maastunnel 2 jaar“Bir sürü stres ve trafik yoǧünlüǧündan kaçınmak mı istiyorsunuz? O halde Spitsmijden’e
(Trafikten kaçınmak) katilin!” Sloganı ile projelerinihalka da anlatacaklarını belirten yetkililer Bu projeyi dahada cazip hale getirmek için tüm belirtilen konulara uyanlar için vereceklerini vaat ettikleri aylık 80 euroluk ek geliri kazanmaları için Saat 15:00 ila 19:00 arasında Maaş tünelinden arabayla geçilmemesi gerekmekte. Maaş tüneli her kullanmadığınız her defa için Rotterdam sakinleri 4 euro ile ödüllendirilecek. Bu ödüle hak kazanmak için ise Erasmusbrug, Willemsbrug, Beneluxtunnel ve Van Brienenoordbrug geçitlerinin kullanmaması gerekiyor.
kullanabileceginiz yollarÖdülü Hak Etmek için Kayıt olmak gerekiyor

2 süre ile Rotterdam da trafiğin dahada karmaşık hale gelmesini önlemek için başlatılan “Spitsmijden (Trafikten kaçınmak)” projesinden faydalanmak, he trafik sıkışlığı yaşanmasını önlemek, dolayısı ile çevreyi kirletmemek, hem de ayda 80 avro ödül kazanabilmek için aracınızın yukarıda adı geçen köprü ve tünellerde kaytli olması gerekiyor.

Bu kayıtı yaptırdıktan sonra öncelikle 3 Temmuz 2017 tarihinden itibaren 15:00 ile 19:00 saatleri arasında , Erasmusbrug (Erasmuş Köprüsü ); Willemsbrug (Willem Köprusu), Beneluxtunnel (Benelüks Tüneli) ve Van Brienenoordbrug’u (Brienenoord köprusu) otomobilinizle kullanmamanız gerekiyor.

Nasıl kayıt olcaksınız?

Kayıtlarınızı “Spitsmijden’i (Trafikten kaçınmak)” Maaster aplikasyonunu kullanarak yapabilirsiniz.

Aplıkasyonu cep telefonuza indirip kayıt olduktan sonra sürekli denetlenebilmeniz için uygulamanın her zaman aktif olması gerekiyor.

Önemli Not : Aplıkasyonu telefonunuza kurup, kayıt olmadığınız da bahse konu yerlerden geçiş yapmasanız dahi ödül alamayacaksınız. O yüzden aplıkasyonu kurduğunuzdan itibaren bu ödülü hak kazanabilmek için sürekli açık tutmanız gerekiyor.

Aplikasyonu indirmek ve ayda 80 euro kazanmak için asagidaki adresi tiklayip aplikasyonu telefonunuza yukleyerek kayit isleminizi yapin.
BURAYI TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın