• Cum. Mar 29th, 2024

ARIKAN MÜZİK OKULU YIL SONU KONSERİ

ByHaber Merkezi

Tem 3, 2017

ARIKAN MÜZİK OKULU YIL SONU KONSERİ

Özcan Özbay

Hollanda da Türkçe Müzik eğitimi dendiğinde ilk akla gelenlerden olan Müzisyen Semih Arıkan çocuklara ve yetişkinlere hizmet vermekte olan Arıkan Müzik Okulunun sezon sonu olması dolayısıyla bir konser vereceğini açıkladı.
arikanmuzik-okuluDöremi çocuk korosunun mini konseri ile başlayacak olan sezon finali gecesinde minikler bir yıl içerisinde öğrendiklerini büyüklerine sergileme fırsatı bulacaklar.

Üç bölüm halinde yapılacak olan sezon finali konserinde ikinci bölümde de müzik severlere Keman, Piyano ve Gitar resitalleri sunulacak.

Son bölümde de San bölümü öğrencilerinin Türk Halk Müziği ağırlıklı bir konseri yer alıyor. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Semih Arıkan “Her yıl olduğu gibi bu yılda başta minik öğrencilerimiz olmak üzere bir yılı bizlerle geçiren tüm öğrencilerimizin sunumlarını dinleyeceğiz.”dedi.
arda-arikan-drtMüziğin birleştirici gücüne güvendiğini de sözlerine ekleyen Arıkan “Müzik evrenseldir. Müziği seven hiç kimse ne savaştan, ne kavgadan bahseder. Müzik ülkelerin birliğinin ilk anahtarıdır. bizde tüm çalışmalarımızda müziğin bu özelliğini öğrencilerimize aşılamaya, müziğin evrensel bir yaşam olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz de bu duygularla hem müziğe olan saygılarını sevgilerini ve isteklerini arttırıyorlar hemde bu bir ömür akıllarında kalıyor.”dedi.
semih-arikan-muzik-okulu-20175 Temmuz da yapılacak olan sezon finali Konseri Gashouderstraat 9 Rotterdam adresinde gerçekleşecek program saat 18.30 da baslayacak. Tamamen ücretsiz konsere tüm müzik severleri davet eden Semih Arıkan”Müzik seven dostlar, bu konserimizde ücretsiz olarak bizlerle birlikte olacaklar. eğer yapacakları çok daha önemli bir işleri yoksa tüm müzik severleri Sezon finali konserimize bekliyoruz.”dedi.

Bir cevap yazın