• Per. Nis 18th, 2024

Baba Armand Sag dan Aciklama Geldi

ByHaber Merkezi

Haz 25, 2017

Baba Armand Sag dan Aciklama Geldi

Son gunlerde Hollanda gundeminde yer alan haberin taraflarca tarttismasi devam ediyor. Web sitemizde yayimlanan “SAHTE HABERE İLİŞKİN BASIN AÇIKLAMASI”baslikli habere karsilik bir aciklama hazirlayan baba Armand Sag DRTMEDIA Genel Muduru Ozcan Ozbay`i telefonla arayarak sitedeki habere karsilik bir aciklama yapmak istedigini belirtmesi uzerine kendisine gonderecegi yazili aciklamanin aynen yayimlanacagi belirtilmis ve buna istinaden de asagidaki yazi gonderilmistir.

Armand Sag in Radyo Deniz e gondermis oldugu aciklama aynen soyle;

“ÖZDE ÖZDEMİR’İN AÇIKLAMASI ÇÜRÜTÜLDÜ, “SAHTE HABER” DENİLEN HABER DOĞRU ÇIKTI!
Mağdur baba, Radyo Deniz’e çıkan “SAHTE HABERE İLİŞKİN BASIN AÇIKLAMASI”‘na yanıt yazdı. Belgeler de ekleyen baba, “yanlızca kızıma kavuşmak istiyorum” dedi.
Özde Özdemir’in çıkardığı basın açıklaması çok yanlış. Ben şimdiye kadar hiç velayet istemedim, ekte tüm davaların metni ekledim. Ben her zaman ortak velayet ve kızımı ortak istedim. Bir hafta annesi, bir hafta babasında kalsın istiyorum. Tüm tatiller yarı yarıya bölünsün istiyorum. Pazartesi başlayacak olan yeni davada bile, çocuğumu bana bir tek ileti göndermeden kaçırmasına rağmen, velayetin tümünü istemiyorum. Bu dava belgelerinde göreceksiniz ki, bunu isteyen ne yazık ki Özde Özdemir. Tüm velayeti isteyen, kızını babasına vermek istemeyen kendisidir.
Mahkeme kararına göre her Cuma günü sabah 9’dan Cumartesi akşam 17’ye kadar kızının babasında olması gerekirken, üç gün önceden haber verip saat 9:15’te geldi diye Türkiye’ye giden bu şahıs, Hollanda Çocuk Esirgeme Kurumu tarafından uyarı aldı. Açıkca soruyorum: bir baba, üç gün önceden geç kalacağını bildirerek 15 dakika geç kaldı diye, üç haftadır çocuğunu göstermemek, Babalar Günü’nde çocuğu vermemek, babanın Yaş Günü’nde çocuğunu vermemek, ve hiç bir şekilde babaya haber vermeden yurtdışına gitmek, ne kadar doğru? Hollanda Çocuk Esirgeme Kurumu’na raporuna göre anne, babaya haber vermeden tatile gidemez ve ayrıca tatiller en fazla bir hafta sürebilir. Üç haftadır kayıplarda olan anne, hem mahkeme kararına uymuyor, hem de Hollanda Çocuk Esirgeme Kurumu’nu bir hiçe saymaktadır.
Son yılda babaya karşı tam dört defa polis ihbarı yapan Özde Özdemir, bu sefer babaya hiç bir şekilde haber vermeden, Babalar Günü’nde ve babanın Yaş Günü’ne kızını vermemek için Türkiye’te gitti.
Özde Özdemir’in yaptığı her bir ihbardan beraat eden baba, toplam 1000 avro tazminat alıp polisten “ihbarların sahte olduğunu kabul ediyoruz” açıklamasını aldı. Baba, anneye hiç bir şekilde ihbarda bulunmadı. Ona rağmen iftiralarla devam eden anne, daha önce de babanın kariyerini kirletmek için elinden geleni yaptı.
Babanın kendisinden ayrıldığından sonra iki defa “ya benimle konuşursun, ya da kızını bir defa göremezsin” diyen anne, sözünde durup yurtdışına kaçtı. Ne yerini, ne de dönüş tarihini söylemek isteyen anne, Hollanda Çocuk Esirgeme Kurumu’na da dönüş tarihini ve yerini söylemedi.

Radyo Deniz’e gerekirse gösterebileceğim belgeler:
1. Özde Özdemir’in ‘9:15’te geldin, o yüzden kızını göremezsin artık’ iletisi.
2. Hollanda Çocuk Esirgeme Kurumu’nun raporu.
3. Özde Özdemir “ya konuşursun benimle, ya da kızını bir daha göremezsin” iletisi.
4. Babanın ortak velayet istediği dava belgeleri, Özde Özdemir burada tüm velayeti istemesi de yazmaktadır.
5. Polis ihbarlarından beraatı ve 1000 avroya yakın tazminat.
Bu belgeleri yayınlayın diye göndermiyorum, gerçekleri kendiniz okuyun diye gönderiyorum.”

NOT : Biz DRTMEDIA olarak Medya gorevimizi yerine getirip her iki tarafa da soz hakki taniyarak olayin son kararini oncelikle Adli yargiya, sonrada kamuoyu vicdanina birakiyoruz. Simdi top Adli Makamlarda. Konunun adli sonucunun takipcisi olacagiz.

Bir cevap yazın