• Cts. Nis 20th, 2024

DRTMEDİA OLARAK DOSTLARIMIZ İLE İFTAR YAPTIK

ByHaber Merkezi

Haz 17, 2017

DRTMEDİA OLARAK DOSTLARIMIZ İLE İFTAR YAPTIK

Deniz Radyo Televizyon Olarak dün akşam Rotterdam ın nezih mekanlarından İskender Restaurant ta dostlarla bir araya gelerek iftar yaptık.
drt iftar 2017-1DRTMEDİA Genel Müdürü Özcan Özbay 21.00 itibarı ile salona gelmeye başlayan davetlileri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi.
drt iftar 2017-12100 davetlinin katildigi iftar programina Deniz TV de Diyanet Sayfası Program yapımcısı Rıza Deniz tarafından tüm Şehitlerimize, kaybettiklerimize, hastalarımıza dertlilerimize şifa niyetine okunan Kuran tilafeti ile baslandi. Daha sonra kısa bir konuşma yapan DRT Genel Müdürü Özcan Özbay tüm katılımcılara katılımlarından ötürü teşekkür ederek DRT nin geride bıraktığı yaklaşık 20 yıllık süre hakkında bilgiler verdi. Yayıncılığın zor olduğunu vurgulayan Özbay ” Bu zor şartlar altında hiç bir taraf olmadan 20 yılı geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Yanımızda herzaman olan siz değerli dostların yine olacağını görmek bilmek bile bize cesaret veriyor. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.”dedi.
drt iftar 2017-13Ezan okunmasıyla Oruçlar açılırken, sonrasında da çay kahve eşliğinde geç saatlere kadar sohbetler yapıldı.

Programa DENK Partisi Milletvekili Selcuk Öztürk, Hotiad Onursal Baskani Mehmet Soyturk, Hollanda Turk kadinlar Dernegi Baskani Sibel Saki, Hollanda Azerbaycan turk Kultur Dernegi Baskani ilhan Askin, Hollanda Turk Platformu Baskani Sahin Bektas, Hotiad uyesi Murat Atesalp, Charlois Belediye Baskan Yardimcisi Zeki baran, dernek yoneticileri ve Vatandaslar  katildi.

Bir cevap yazın