• Sal. Nis 16th, 2024

“RAMAZAN KAMPANYAMIZA GÖSTERİLEN İLGİYE TEŞEKKÜR EDERİZ”

ByHaber Merkezi

Haz 16, 2017

THY AMSTERDAM MÜDÜRÜ İNCEOSMAN “RAMAZAN KAMPANYAMIZA GÖSTERİLEN İLGİYE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Özcan Özbay / Rotterdam

içinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayı boyunca kurum, kuruluş ve şahısların verdikleri iftar programları yoğun şekilde sürüyor. Önceki akşam Türk Hava Yolları Amsterdam müdürlüğü tarafından Rotterdam Köşk restaurant ta verilen iftar yemeğine Medye mensupları dışında THY Amsterdam ekibi tam kadro katıldı.

İftar öncesinde bir konuşma yapan THY Amsterdam müdürü Cenciz İnceosman ” Bu mübarek ayda hem kendi kadromuz hemde siz değerli Basın mensupları ile biraraya gelemyi düşündük. Bu gün bizlerle olduğunuz için teşekkür ederim. Ramazan geliyor derken neredeyse bitiyor. Ramazan öncesinde başlattığımız Ramazan için Türkiye ye uçacak vatandaşlarımıza yönelik gidiş geliş 155 euroluk kampanyamıza ilgi oldukça yoğun oldu. Grup olarak dahi talepler geldi. Bunun için hem ilgi gösteren vatandaşlarımıza hemde bunu vatandaşlara ulaştırmamıza aracı olan sizlere teşekkür ediyorum.”dedi.

Yaz sezonunun çok hareketli geçeceği doğrultusunda öngörüleri olduğunuda vurgulayan İnceosman “Bu yaz sezonu için Hava yolunda büyük bir yoğunluk bekleniyor. Vatandaşlarımız hangi hava yolu ile uçarsa uçsunlar ama en az 2-3 saat öncesinde hava alanında olup işlemlerini başlatsınlar. Önceki dönemlerde bu konularda mağduriyet yaşayan, uçağını kaçıran birçok yolcu olduğu bilinmekte.”dedi.

Yaşanan krizlerin yolcu sayısında çok fazla etki yapmadının altını çizen THY Amsterdam Müdürü Cengiz İnceosman “Uçuş sayılarımızda herhangi bir eksilme yok. Aksine Kargo uçuşlarında yeni aşırı yoğunluk yaşıyoruz. Amsterdam kargo uçuşlarında hızlı gelişen bir pazar payımız oldu. Kış sezonunda da geniş gövdeli uçaklarımız ile kargo uçuşlarımız devam edecektir.”dedi.

Ezan okunmasının ardından iftara geçildi. İftar sonrasında da THY yönetici ve çalışanları ile Medya mensupları gecenin ilerleyen saatlerine dek çay içip sohbet ettiler.

Bir cevap yazın