• Cum. Mar 29th, 2024

ERKEKLER HAZIRLADI HANIMLAR YEDi

ByHaber Merkezi

Haz 16, 2017

ERKEKLER HAZIRLADI HANIMLAR YEDi

Mustafa Koyuncu Den Bosch
HTKD. -¦ftar yeme-ƒi verdi (3)Hollanda Türk Kadinlar Dernegi Edelstaal Group bahçesinde verdigi iftar yemegine çok sayida emekci kadinlar siviltoplum temsilçileri ve Türkiye’den misafirler katildi.
HTKD. -¦ftar yeme-ƒi verdi B+ƒkan Sibel Saki(2)
Iftar öncesi konusmasina yapan Hollanda Kadinlar Dernegi baskani Sibel Saki, Emekci kadinlar olarak Alan elden ziyade Veren el olalim. Yurt disinda bulundugumuz ülkelerde, Anavatanimiz Türkiye’yi en iyi sekikde temsil etmeliyiz. Yanlis uygulanan politikalarin bozdugu iliskileri komsuluk iliskilerinden baslayip bizler düzeltmeliyiz. Bu ilskileri Türk misafirperverigini göstererek yapabiliriz, sizler yapin iyiligi bir gün size mutlaka iyilik dönecektir. Onbir ayin sultani ramzan ayinin ne demek oldugunu bilmiyenlere iyi anlatmaliyiz. Bu ayin Zenginle fakirin Paylasmasinin ne demek oldugunu, küslerle darginlarin barisip kucaklastigi, kibiri egoizimi kendini begenmisligi bir kenara birakip insanlarin birbirine yardim eli uzatmasinin devamli olarak gerceklestirmeliyiz. Isanlik liderlik bunu bunu gerektirmektedir, mevkiler makamlar kalici degildir insiyatinizi kulalanamiyorsaniz basarili degilsinizdir. Yasamimizi sürdürdügümüz ülkelede birlik beraberligmizi bozmadan uyum icerisinde asimile olmadan yasamaliyiz. Cocuklarimizin egitimine önem vererek önemli yerlerde görvler almasini saglamaliyiz.” Diyerek sözlerini tamamladi.
HTKD. -¦ftar yeme-ƒi verdi (4)Daha sonra Kuran’i kerimden ayetler okundu Ezan okunmasindan sonra hep birlikde Erkeklerin hazirlayip bayanlara servis yaptigi iftar yemegine gecildi.
HTKD. -¦ftar yeme-ƒi verdi (6)

Bir cevap yazın