• Sal. Nis 23rd, 2024

Guncel Haber iftarinda bulustular

ByHaber Merkezi

May 31, 2017

Guncel Haber iftarinda bulustular

Hollanda da yayin hayatina cok kisa bir zaman once baslamasina ragmen hizla mevcutlari geride birakarak en cok okunanlar arasinda yerini alan Guncel Haber Dergisi ekibi onceki aksam Rotterdam iskender Restorant ta genis katilimli bir iftar verdi.
selcuk ozturk iftarDenk partisi milletvekili Selcuk Ozturk, yerel siyasiler ve isadamlari ile vatandaslarin ailece katildigi iftar programinin acilis konusmasini yapan Guncel Haber sahiplerinden Mahmut Erozturk “Katiliminiz ile bizleri cok memnun ettiniz.” dedi ve Guncel Haber hakkinda bilgiler verdi.
selcuk ozturk iftardrrrfgdfgdfg333sssMisafirleri kapida karsilayan guncel Haber Dergisi sahipleri Mahmut Erozturk ve Hikmet Gur gece boyunca tum davetliler ile tek tek yakindan ilgilendi.
selcuk ozturk iftardDergi ve yayincilik hakkinda birkonusma yapan Guncel Haber editoru Erol Samburkan da yayinciligin zorluklarindan bahsederek “Medya ya en azindan abone olarak destek verilmesi gerekir.”dedi.
selcuk ozturk iftardrrrfgdfgdfg333Daha sonra Kuran tilaveti ile devam eden gece, Ezan okunmasinin ardindan iftar bolumu ile devam etti. Iftar sonrasinda misafirler gec vakitlere kadar sohbet ettiler.

Bir cevap yazın