• Sal. Mar 19th, 2024

C.E.V. DEN EĞİTİME DESTEK PİKNİĞİ

ByHaber Merkezi

May 31, 2017

C.E.V. DEN EĞİTİME DESTEK PİKNİĞİ

Hollandada faliyet gösteren Kısa adı C.E.V olan Hollanda Can Erzincanlılar Vakfı Amsterdam Gençlerbirliği futbol kulübünde Yaklaşo 500 kişinin katıldığı Eğitime Destek Pikniği düzenledi. Havanın da güzel olması nedeniyle farklı şehirlerden onlarca insan piknikde bir araya geldi.
Hasan Kazan ve Erdem Nalkıran yapmış olduğu müziklerle konuklara unutulmaz bir gün yaşattılar. Onlarca gönüllünün çalıştığı bu piknikde yöresel yemeklerin yanı sıra yarışmalar ve hediye çekilişi yapıldı.
cev egitime yardim piknigi 4Çalışmayla ilgili kısa bir konuşma yapan Başkan Murat Kurt, “Sevgili dostlar, değerli yol arkadaşlarım, Eğitim gibi çok temel ve olmazsa olmaz bir ihtiyaç için dün yüzlerce insan, yüzlerce yürek bugün araya geldik. Bu biraraya gelişi bir de Ülkemiz Türkiye’de eğitime muhtaç ve olanakları kısıtlı çocuklarımız için sağladığımızı düşündüğünüzde bunun ne kadar özel ve anlamlı olduğunu daha iyi anlarsınız. Bu vesileyle bu güzel programı anlamlı ve değerli hale getiren yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, günlerce bugün için kafa yoran, emek koyan çalışma grubuna, gerek orada gerekse evlerinde hazırladıkları lokmalarını bizlerle paylaşan canlarımıza ve Eğitime Destek Pikniğine katılarak dayanışmalarını bizlerden esirgemiyen halkımızın yüreği güzel insanlarına , ÇEV olarak sonsuz teşekkür ediyoruz. Amacımız elimizden geldiği kadar okumak isteyen gençliğe yardımcı olabilmek. Bugün bizleri son derece mutlu kılan ülkemizin bir çok şehrine ait dostlarımızın bu çalışmada bizimle olmalarıdır.
cev egitime yardim piknigi 5Bizler Ülkemizin aydınlık yüzlerinin yetişmesine katkı sunmaya devam edeceğiz bunun zor ve yorucu olduğunun farkındayız fakat o kadar yüreği güzel eğitim konusunda duyarlı dostlar varki bu zorluğu hafifletiyorlar. Kadınından erkeğine gencinden yaşlısına herkes var gücüyle bu çalışmaya katkı sunmaları dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortya koymuştur. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor bizler bıkmadan yorulmadan buralardan ülkemizin daha iyi bir geleceğe sahip olması için çalışacağız. Onalarca gencimize destek sunuyoruz ve bundan gurur ve onur duyulacaksa bu onur ve gurur sizlere ve bu çalışmalara destek sunan dostlara aittir.
cev egitime yardim piknigi 6Şubat ayında yaptırmış olduğumuz kütüphanemiz şu an çalışır vaziyette onlarca gencimiz bu kütüphaneden faydalanıyor.

Bir kez daha kim neyin ucundan tutmuşsa herkese yürekden teşekkür ediyoruz. Ve tabiki bizleri asla yalnız bırakmayan tüm yüreği güzel dostlara, başka programlarımızda aynı sıcak ve güzel duygularla bir arada olacağımıza inançla hepinize en dost duygularımla selamlıyorum.”dedi.
cev egitime yardim piknigi 1Daha sonra piknikde söz alan Necdet Yüksekbaş’da “Hollandada Eğitim konusunda gerçekten takdire şayen çalışmalar yapan ÇEV’i tebrik ediyorum. Çünkü eğitimin önemini bilen onlarca yürek bir araya gelerek çok anlamlı bir görev yapıyorlar. Tabiki emek iteyen özveri isteyen bu çalışmaları yapmak kolay olmasa gerek. Fakat yapılan bir çalışmanın amacının ne kadar önem taşıdığının farkına vardığınızda ve bu emeğin karşılığını aldığınızda bu sizi dahada mutlu ediyor. Bugün burada yüzlerce eğitim gönüllüleri bir arada. Ben bir kez daha emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnanıyorumki Vakıf önümüzdeki süreçte yine adından söz ettirecek başarılı çalışmaların altına imza atacaktır. Bizlere ve sizlerede bu arkadaşlarımızı desteklemek düşecektir. Unutmayalımki bu arkadaşlarımızın çabaları yarının aydınlık Türkiyesini yaratmaktır.”dedi.
cev egitime yardim piknigi 2Bir çok STK temsilcilerinin katıldığı bu piknikde konuklar geç saatlere kadar doyasıya eğlendiler ve mutlaka bu tür çalışmaların sıkça tekrarlanmasını istediler.
cev egitime yardim piknigi 7
cev egitime yardim piknigi 8

Bir cevap yazın