• Per. Nis 25th, 2024

AVRUPA DA BİR OZAN İSMAİL FİDAN

ByHaber Merkezi

May 27, 2017

AVRUPA DA BİR OZAN İSMAİL FİDAN

Özcan Özbay

Müzik yaşamına çok genç yaşlarda başlayan ve daha sonra seslendirdiği eserleri kendisi yazıp bestelemeye hatta müziklerini yapmaya başlayan Avrupa lı Ozan İsmail Fidan ilk albümü Ateşte Yananların tanıtım konserinde davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Capella aan de ijsel de bulunan İşala Tiyatro ve gösteri salonunda gerçekleşen tanıtım gecesine çok sayıda müzik sever katıldı.Sunuculuğunu Kıymet Dalmış ın yaptığı geceye İsmail Fidan a destek olmak için Türkiye den gelen Kutsal Evcimen ve Sİnan Güngör ünde performans sunduğu gecede geç saatlere kadar deyişler ve türkülerle unutulmaz bir gece yaşandı.

Anıl Acar ın solo su ile açılan gecede sırasıyla Sinan Günör gitarı ile sahne alırken, sonrasında Kutsal Evcimen solo program yaptılar.

iki bölüm halinde gerçekleşen müzik ziyafetinde Sevilen türkülerin yanısıra ismail Fidan ın kendi besteleri de seslendirildi.

Program sonlarında topluca sahneye gelen müzisyenler bir süpriz yaparak sunucu Kıymet Dalmış ın seslendirdiği türkülere eşlik ettiler.

Konser sonrasında Mikrofonlarımıza konuşan İsmail Fidan “Çoğunuzun bildiği gibi Ateşteyananlar isimli albümüm çıkmış bulunmakta. Bu albümü siz değerli dostlarımla paylaşmak için, albüm tanıtım geçizi düzenledik. Beklediğimin üstünde bir katılım oldu. Başta kehrimi çeken ve bana desteğini hiç eksik etmeyen değerli eşim olmak üzere tüm dostlarıma ve müzik severlere teşekkür ederim. Perşembe bizim için ayrı bir önem taşıdığı için Albüm tanıtım gecesini isteyerek perşembe gününe aldık. Programda bana eşlik eden Güzel sesiyle ve muhteşem bağlaması ile Anıl Acar da verdiği destekten ötürü çok teşekkür ederim.”dedi.

Bir cevap yazın