• Cts. Nis 20th, 2024

ÇİNLİ PENG SONG ÇANAKKALE MÜZESİNE GELİN GELDİ

ByHaber Merkezi

May 24, 2017

ÇİNLİ PENG SONG ÇANAKKALE MÜZESİNE GELİN GELDİ

Hollanda nın tanınmış simalarından Hollanda Kraliyet Şovalyesi ve yılarca banka müdürlüğü yapan 40 yılınen iyi kalpli insanı seçilen gazeteci yazar ve Çanakkale müzesi sahibi Bülent Türker in tek oğlu Buğra Türker Amerikada birlikte okuduğu Çinli Peng Song ile Hollanda da 19 Mayısta muhteşem bir düğünle evlendi.
bugradugun3 - kopie250 konuğun katıldığı ve Çin ve Türk usullerine gore yapılan düğüne ilgi büyüktü. Düğüne 40 kişilik Çinli bir gurupta katıldı. Düğün Çin usullerine gore babanın kızını ayakabısız olarak salona getirmesi ve salon girişinde kızın en iyi arkadaşı ve damat adayı tarafından karşılanarak hem en iyi kız arkadının bir ayakabı giydirmesi hemde damadın diğer ayakabıyı girdirmesi ile devam etti. Salonda yüzüklerin takılması ile ilk danstan sonra konuklar gece 02.30 kadar doyasıya eğlendiler.

Muhteşem Türk mutfağının yanında 250konuğa Çin den gelen güzel hediyeler verildi. Geceye ozel olarak Avusturalyadan gelen Hans Kaplan ve ailesi, İstanbuldan DHB Bank eski Genel Müdürlerinden Merdan Araz, Ünlü Astrolog Gorkem Canan Yüce, Feyenoord eski Belediye Başkanı Seyit Yeyden, Hotiad Genel Başkanı Hikmet Gürcüoğlu ve eşi, Simtronic Yonetim Kurulu Bşk Yardımcısı Ertan Torunoğulları, Hollanda Türk Kadınlar Birliği başkanı Sibel Şaki,   Balkan Turkleri Dernegi Baskani Elise Ayhan, Hukukçu Tarık Şaki, Hollandanın sevilen simalarından Diş Doktoru Ahmet ve Hülya Kaya çifti, Beşiktaş Hollanda Başkanı Aykut Torunoğulları, istanbuldan düğüne ozel gelen Komfly Yonetim Kurulu başkanı Osman Çelik ve eşi İş adamı Tugay Osanmaz, Banka camiası, Chorlos Belediye Başkan yard. Zeki Baran Feyenoord Belediye Başkan Yardımcısı Fatih İlbay, Sakarya Holding yonetim kurulu başkanı Havasan Karakaş, Hepar Avrupa Başkanı Ergin Kızılaslan Mimoza Yonetim Kurulu Başkanı Hatice Bayer , Hayrettin Ozçınar ve tanınmış bir çok sima katıldı.
bugdug18 - kopiePasta kesiminde Türk komutanın kılıcı ie 10 yıl ve İzmir Marşlarıyla pasta kesildi. Düğünün 19Mayısta yapılması ise ayrı bir güzellikti. Çiftler balayı için Avrupa Turuna çıktılar.

Bir cevap yazın