• Cum. Nis 19th, 2024

Buropas 5. Yilini Cok Farkli Kutladi

ByHaber Merkezi

Mar 28, 2017

Buropas 5. Yilini Cok Farkli Kutladi

Özcan Özbay

Dunya da ekonomik kriz kendisine yeni is kollari acarak devam ediyor. Krizin getirisi olan borclari araci firmalarla yapilan anlasmalar sayesinde kapatabilme sansi Hollanda da Buropas ile devam ediyor.buropas1
Borçlu olan insanlarin borçlarinin kapatilmasi alaninda hizmet veren hukuk ve finans danisma bürosu Buropas, 5. yili kutlama etkinliklerini alisilmisin disinda gerceklestirdi. Basta yonetici ve çalisanlari olmak üzere basin mensuplari ile bazi davetlilerinde katildigi bir Bowlink turnuvasi ile 5.yilini kutlayan Buropas yetkilileri ve misafirler Bownlik te hunerlerini gosterdiler. neseli bir ortamda gecen mini turnuvada hem sohbetler edilirken hemde turnuvanin basarili ismi olmak icin kiyasiya yarisildi.
buropas bowling turnuvasi2Bowlink turnuvasinin ardindan Yemek bolumune gecen Buropas grubu ve misafirler burada Buropas Genel muduru Fehmi Uzun tarafindan karsilandi. Karsilama sonrasinda bir acilis konusmasi yapan Uzun “Buropas’in kurulmasinin maksadi görüyoruz ki yeni yeni anlasiliyor. Hollanda da bilindigi üzere krizler yasadi. 2008’de Euro’ya geçisten sonra toplumda fakirlik daha da artti. Türk toplumu, Hollanda’nin diger ülkelerden daha ucuz isçi getirmesi sebebiyle is kaybina ugradi. Dolayisiyla insanimizin alim gücü zayifladi, borçlanmalari da kaçilmaz oldu. Halk arasinda Schuldsanering veya Gemeente Kredit Bank olarak bilinen sistemde tabir yerindeyse özgürlükler kisitlaniyor. Kisilerin yeni bir borç yapmamasi için örnegin maaslara el konuluyor, zarflara el konuluyor. Biz Buropas olarak bir alternatif getirdik. Nedir bu alternatif, kisa yoldan pazarlik usulüyle borçlarin satin alinmasi yoluyla, özgürlük kisitlamasi olmadan borçtan kurtarmak. Bu yolla birçok kisiyi borçlarindan kurtardik. Böylelikle Hollanda çapinda taninmis olduk. Hollanda’nin herbölgesinden müsterilerimiz var, her geçen gün daha da taniniyoruz. Ancak biz bunu yeterli bulmuyor, degisik kentlerde bilgilendirme toplantilari yapiyoruz. Cami, dernek, vakif, isyeri kahvehane gibi yerlerde Insanimizin ayagina giderek tanitimlar yapiyoruz. Ayda 40’in üzerinde yeni yüzle (borçlu insanlar) tanisiyoruz. Insanlarimizin geneli henüz böyle bir sistemin (borç satin alma sistemi) oldugunu bilmedigi gibi inanamiyorlar bile. Bazi insanlarimiz ise ‘Biz Buropas’i aramaya cesaret edemedik, borçlu oldugumuzun ortaya çikmasini istemedik’ gibi durumlarla da karsilasiyoruz.”dedi.
buropas6“Borçlu kisiler Buropas gibi kurumlara giderek borçlarindan kurtulmasi önemlidir.”diyen Fehmi Uzun “Borçlu insanlara önerim, devletin borçlu insanlara yönelik sundugu bu imkândan faydalanmalari kendi yararlarinadir. Buropas olarak bizim yaptigimiz islerden biride itiraf edelim ki, hem avukat, hem doktor, hem psikologuz. Birçok müsterimizden biliyoruz ki, zarf fobisinden Buropas sayesinde kurtulduklarini dile getiriyorlar. Borçlarindan kurtulmus insanlarin telefonda ses tonlari daha degisti. Borçlu insan, günesin isisini hissedemez. Buropas’in önemini, kiymetini daha evvel borçlarindan Buropas sayesinde kurtulan insanlarin baskalarina referans olmasiyla daha da anlasiliyor. Biz herkese kalbimizle, tüm özverimizle yardimci olmaya çalisiyoruz. Kisilerin borçlarinin azligi çoklugu önemli degil, biz bütün borçlulara ayni muameleyi yapiyoruz, güleryüzlü davraniyoruz.” dedi.

Daha sonra Buropas calisanlari ile misafirler yemeklerini yerken Sanatçilar Naim Konukçu ve Murat Ay davetlilere güzel bir muzik ziyafeti verdiler.

Bir cevap yazın