• Cum. Nis 19th, 2024

Karsu, Yeni Projesiyle Ilk Kez Eskisehir’de Sahne Alacak!

ByHaber Merkezi

Şub 8, 2017

Karsu, Yeni Projesiyle Ilk Kez Eskisehir’de Sahne Alacak!

Karsu, 2017’de basladigi Play My Strings turuna Türkiye’de devam ediyor ve 16 Subat 2017’de Eskisehir’de müzikseverlerle bulusuyor…

Müzigi ve anilari ile Karsu, sizi kendi uluslararasi müzikal yasamina konuk edecek. Etkileyici sesi, enerjisi, piyano ve yaylilarin kombinasyonu, izleyenleri, uzun süre akillarinda kalacak bir müzikal ziyafete davet ediyor.

Live aan ‘t IJ (2010), Confession (2012) ve Colors (2015) albümleriyle Avrupa’da ve Türkiye’de büyük begeni kazanan ve ekibiyle birlikte yaptigi turlarla, caz, blues, pop, funk ve Türk müzigini harmanladigi kendine özgü müzigini dünyaya tasiyan Karsu, bu kez müziginin üzerine klasik bir ceket geçiriyor!

Karsu, 2016 yilinda Hollanda’nin Grammy’si olarak kabul edilen Edison Caz Ödülü’nü kazandi. Henüz 26 yasinda olan genç sanatçi, kisa sürede yarattigi basarili kariyerine yeni bir projeyle; Play My Strings adli turuyla devam ediyor. Bu kez Karsu’nun güçlü sesi ve piyanosuna, yaylilarin yürege dokunan melodileri eslik ediyor. Karsu, Live aan ‘t IJ, Confession ve Colors albümlerindeki sarkilari bu tur için klasik bir kiliga büründürdü ve yaylilar için yeni aranjmanlar yazdi. Bu turda, ayni zamanda eskiden yazmis oldugu, fakat daha hiç söylememis oldugu sarkilari ve yeni sarkilarini da söyleyecek.

Bir cevap yazın