• Per. Nis 25th, 2024

Hollanda Türk Metal işverenleri Dernekleşiyor

ByHaber Merkezi

Şub 4, 2017

Hollanda Türk Metal işverenleri Dernekleşiyor

Özcan Özbay

Hollanda da Metal sektöründe faaliyet gösteren Türk işadamları dernekleşme kararı aldı. Bu kararlarını medya ile paylaşan Türk Metal işverenler derneği öncüleri “daha güçlü olacağız”dediler.
htmivdHollanda da 9 yıldır faaliyet gösteren Flexparts BV yöneticileri irfan Güray ile Güray Yıldız ın fikri üzerine biraraya gelen Metal sektöründeki Türk işadamları yaptıkları toplantı sonrası dernekleşme kararı aldılar. Bu kararlarını medya ile de paylaşan işadamları “Sektörde güçlü olmanın yolları var, birlik bunların başında yer alıyor. Aydın Bayka abimizin fikrini sektördeki diğer arkadaşlarımıza sunduk hepside kabul ettiler. Bu günde hem sektördeki arkadaşlarla hemde bizi her zaman destekleyen dostlarımız ile birlikte medya karşısında bu birlikteliğimizi açıklamış oluyoruz.”dediler.
hollanda turk metal isverenler dernegiMedyaya yapılan açıklamanın ardından misafirlerle tek tek ilgilenen derneğin öncüleri irfan Güray, Güray Yıldız, ismail Erdoğan ve Ali Etik “Herzaman dostlarımızın vereceği fikirlere açık olacağuz. Sektörün tüm gereksinimlerini dernekleştirdikten sonra daha sağlıklı ve kısa yoldan bulacak, daha güçlü bir kurum olarak Hollanda da çalışmalarımıza devam edeceğiz.”dediler.

Bir cevap yazın