• Per. Mar 28th, 2024

TÜRK HAVA YOLLARI AMSTERDAM MÜDÜRLÜGÜ TÜRK MEDYASI iLE BiRARAYA GELDi

ByHaber Merkezi

Oca 25, 2017

TÜRK HAVA YOLLARI AMSTERDAM MÜDÜRLÜGÜ TÜRK MEDYASI iLE BiRARAYA GELDi

Özcan Özbay / Amsterdam

Turk Hava Yollari Amsterdam Mudurlugu yeni Mudur Cengiz inceosman in goreve baslamasinin ardindan ulkede faaliyet gosteren Turk Medyasi ile bir araya gelerek tanisma gecesi duzenledi.

Kargo sefleri Hasan Koc, Cihan Ömür, Pazarlama sefi Emel Kanat, Muhasebe sefi Mehmet Karagöz, Operasyon sefi Yavuz Erden, Satis operasyon sefi Hüseyin Yüksek ve Satis Sefi Melisa Van Der Hall ile Amsterdam mudurlugune yeni atanan Cengiz inceosman misafirlerini tek tek kapida karsilayarak hosgeldin dedi.
cengiz inceosman thy amsterdam muduru

Gecmis yillara deginerek THY nin nereden nereye geldiginin altini cizen bir acilis konusmasi yapan Mudur inceosman “Biz Avrupa nin en iyi Hava yoluyuz. Ama artik hedefimizi buyuttuk simdi Dunyan nin en buyuk Hava yolu filosu olma cabasindayiz.”dedi.

Medya mensuplari ile tek tek sohbet eden THY Amsterdam muduru gelen istek ve sikayetleri de degerlendireceklerini belirterek “Ozellikle Rotterdam dan kaldirilan ucuslar kosnusunda sikayetler var. Bu konuyu Genel mudurlugumuze iletip oradan gelecek talimatlar dogrultusunda calismalarimizi yapacagiz.”dedi.

Bir cevap yazın