• Cum. Nis 19th, 2024

Kütüphanesiz Okul, Kitap Okumayan Çocuk Kalmasın!

ByHaber Merkezi

Oca 5, 2017

Kütüphanesiz Okul, Kitap Okumayan Çocuk Kalmasın!

Özcan Özbay

Hollanda Can Erzincanlılar Vakfı (C.E.V.) olarak kurulduğumuz günden bu yana Erzincan’da yüksek öğrenime giden gelir seviyesi düşük genclere burs vererek eğitimlerini başarıyla sürdürmelerine katkı sunuyor.

Burs desteği yanı sıra ihtiyaç sahibi olan birçok ilkokul çocuklarına giyim, bilgisayar, ve kırtasiye malzemeleri gibi desteklerde de bulunan CEV yardimlarda kendilerine destek olanlarida unutmuyor. Eğitime destek çalışmalarına 2017 yılında da Erzincan’ın Yalınca Köyü’ndeki bir okula kütüphane yaptırarak sürdürmek istedkelrini belirten CEV Baskani Murat Kurt “Bu doğrultuda çalışmalarımız başlamıştır ve Şubat ayının ortalarına kadar devam edecektir.”dedi.
murat kurt

“Kütüphaneyi; bilim, teknoloji ve kültür-sanat kitap ve yayınlarıyla donatarak birçok cevre köy, çocuk ve gencin bu kütüphaneden yararlanmalarını sağlayacağız.”diye sozlerine devam eden Kurt “Bu kampanyamızda da eğitime önem veren ve ülkemizin aydınlıkçı, özgürlükçü, yüksek eğitimli gençlerin yetişmesine katkı sunmak isteyen siz değerli dostlarımızın desteklerini esirgemeyeceklerini biliyoruz.”dedi.

Duyarli insanlara bir de cagrida bulunan Hollanda CEV baskani Murat Kurt “Siz de “Kütüphanesiz Okul, Kitap Okumayan Çocuk Kalmasın!” diyorsanız, Vakfımızın aşağıda belirtilen hesap numarasına bağışta bulunabilirsiniz. Kampanyamız hakkında daha geniş bilgi almak isteyen dostlar, Vakıf yöneticilerimizi arayabilirler. Katkı ve dayanışmanız için şimdiden teşekkür ederiz.”dedi.

Konu ile ilgili olarak ulasabileceginiz C.E.V. Yönetim Kurulu Telefonlari ve Banka hesaplari

IBAN: NL46 RABO 0109 1870 83
T.n.v.: St. Canerzincanlilar
O.v.v.: Kütüphane Kampanyası

İrtibat telefonlarımız:
Murat Kurt: 06 46 96 39 42
Binali Batman: 06 10 42 70 56
Türkan Güneş: 06 54 90 50 14
Necati Cantürk: 06 51 92 54 41

Bir cevap yazın