• Cum. Nis 19th, 2024

Tandartsen Praktijk Basari dolu 18. yilini Kutladi

ByHaber Merkezi

Ara 17, 2016

Tandartsen Praktijk Basari dolu 18. yilini Kutladi

Özcan Özbay

1992 yilinda Evlilik yoluyla Hollanda ya gelen basarili isadami Dis Doktoru Ahmet Kaya kendi kurdugu muayenehane de her yil bir oncekine nazaran daha basarili olarak buyume gostermesi ile tum dikkatleri uzerine cekmis ve Hollanda nin en cok hastasi olan Dis doktoru unvani aldi. 18 yildir Discilik sektorunde hizmet veren Tandarts Praktik gectigimiz ay Sektorunde Hollanda nin en basarili dis hekimligi klinigi secildi, bununyani sira onumuzdeki aylar icerisinde yapilacak olan tum sektorler arasinda en basarili firmalar yarismasinda da finale kaldi.

Bu basarisini dostlari ile birlikte kutlamayi dusunen Kaya cifti onceki aksam Rotterdam da bulunan Business Class Boat Party gemisinde yaklasik 200 kisilik misafirlerine ev sahipligi yapti.

Rotterdam Baskonsolosu Sadin Ayyildiz in yani sira T.C. Lahey Maslahatguzarinkn da katildigi geceye bir cok davetli katilarak dostlarinin basari sevincine ortak olmaya calisti.

Nezih davetlilerle Rotterdam ve cevresinde gemi turuna baslanilmasinin ardindan sahneye cagrilan Hulya ve Ahmet Kaya cifti yaqptiklari hosgeldiniz ve tesekkur konusmasinda herkese tesekkurlerini dile getirerek ” Bu basariyi kazanmamizda rolu olan herkese cok tesekkur ederim, bu aksam burada tum dostlarimiz ile bu basarimizi kutluyoruz.”dedi.

Konusma yapan Rotterdam Baskonsolosu Sadin Ayyildiz “Degerli Kaya ciftini bizleri buraya davet etmelerinden oturu cok tesekkur edyirum. Bizler aile olarak Kaya ciftini yaklasik bir yildir taniyoruz, Oncelikle Ahmet beyin hayatinin ornek teskiledecek bir hayat oldugunu belirtmek istiyorum.”dedi.

Mikrofona gelen diger bir isimde Denhaag Maslahat guzari Sayin .Kurtulus Aykan da Kayaa ciftin basarinin tesaduf olmadiginin alltini cekerkek “Bu gun burada cok guzel bir topluluk var. “dedi.

Misafirler daha sonra acik bufe yemelerini yediler ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar muzisyenlerin icraaettigi guzel muziklerle geceye veda ettiler.

Bir cevap yazın