• Per. Mar 28th, 2024

BENiM SiGORTAM SiGORTA SEKTÒRÙNDEKi DEGiSiKLiKLERi ACIKLADI

ByHaber Merkezi

Kas 18, 2016

BENiM SiGORTAM SiGORTA SEKTÒRÙNDEKi DEGiSiKLiKLERi ACIKLADI

Özcan Özbay

Buyil 15. yillarini geride birakan ve sektorde markalasma yolunda emin adimlarla ileryelen Benim Sigortam 2017 yilinda olasi degisiklikler ve 2016 nin yil ozetini Hollanda da gorev yapan Turk medyasi ile paylasti. Sunum programina Turkiye`den de Eurocross firmasi yoneticileri katildilar.

15 yildir Sigortacilik sektorunde aldigi yeri her sene biraz daha genisleterek buyuyen Benim Sigortam yoneticileri vatandasi bilgilendirmek amaciyla Hollanda da gorev yapan Turk medya temsilcileri ile bir araya gelerek 2016 da olanlar ve 2017 yilinda Hollanda da sigorta sektorunde olasi degisiklikler konusunda bir sunum gerceklestirdi.
sebnem korkmaz mehmet keskin

Saglik, Cami, Arac, Bireysel, Seyehat ve Hukuk sigortasi konularinda uzman olan Benim Sigorta CEO su Mehmet Kesin yaptigi sunumda Hollanda da ki buyuk capli kurumlarla calistiklarini ve her gecen yil biraz daha buyuyerek Markalasma yolunda emin adimlarla ilerlediklerinin altini cizerek “Benim Sigortam artik baslibasina bir marka oldu. 15 yili geride biraktik. Gecen 15 yil icerisinde musterilerimiz bizimle olan calismalarindan memnunluk duyduklarini her platformda dile getirdiler.”dedi.

Her yil degisen Sigorta katki payinin bu yil degismeyedegini belirten Keskin Her yil degisen sigorta katki payi gecen yilda oldugu gibi 385 euroda kaldi. Vatandaslarimiz sigorta kapsaminda da olsalar yil icerisinde 385 euroya kadar olan saglik giderlerini kendileri karsilayacaklar ustunu ise sigorta kendi karsilayacak. Bir guzel haber Dinimizde var olan Sunnet konusu artik Basic sigorta kapsaminda yer aliyor olmasi. “dedi.

Vatandaslara cagrida da bulunan Mehmet Keskin : Vatandaslarimiz diger yillarda da oldugu gibi yine buyilda eger calistiklari sigorta sirketlerinden hosnut degiller ise 31 Aralik tarihine kadar yeni bir sirkete gecis yapabilecekler.”dedi. Keskin ” 31 Aralik’tan önce istedikleri sigorta ve poliçelerini seçmelerinde vatandaslarimiz özgürdürler. Aileye ve ihtiyaca göre poliçe seçimleri kendilerinin maddi olarak zorlanmalarinin önüne geçecektir.” dedi.

Daha sonra Zilveren Kruis Turkiye Muduru Sebnem Korkmaz da Agis in kapanmasiyla bir cok musterinin kendilerine katildigini ve Turkiye ye gelip giden gurbetci vatandaslarimizin bagli olduklari sigorta sirketlerinden nereye kadar faydalanabilecekleri konusunda ki calismalari hakkinda sunum yapti.

Bir cevap yazın