• Cum. Mar 29th, 2024

Elektrikli Otoyla Dünya Turuna Çikti

ByHaber Merkezi

Eki 25, 2016

Hollandali Üniversite Ögrencisi Mezuniyet Projesi Için Elektrikli Otoyla Dünya Turuna Çikti

Hollandali üniversite ögrencisi 29 yasindaki Wiebe Wakker, mezuniyet projesi için elektrikli otomobil ile dünya turuna çikti.

Bir sosyal paylasim sitesi üzerinden tanistigi Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Enerji Teknolojileri Toplugu ögrencileriyle Trabzon’da bir araya gelen Wakker, 222 gün önce Hollanda’dan elektrikli otomobiliyle yola çiktigini ve Iran’a gitmek üzere Trabzon’a ugradigini söyledi. 5 ay sonra Avusturalya’da sonlandiracagi dünya turu ile bir amacinin da farkli ülkelerde yeni insanlar tanimak oldugunu belirten Wiebe Wakker, “Amacim yüksek lisansimi tamamlamak hem de sürdürülebilir hayatta yasami gözlemleyerek nagivasyon sayesinde elektrikli bir araçla dünyanin gezilebilecegini göstermek. Daha sonra bunlari belgesel olarak yayinlayacagim” dedi.

Amsterdam Of The Arts Üniversitesi yüksek lisans son sinif ögrencisi olan Wiebe Wakker, sosyal paylasim sitesi üzerinden tanistigi KTÜ Enerji Teknolojileri Toplugu ögrencileri ile de iyi bir arkadaslik kurdugunu ve gördügü sicak ilgi karsisinda memnun kaldigini dile getirdi. – TRABZON

Bir cevap yazın