• Cum. Mar 29th, 2024

Robin Van Persie’nin Esi Bouchra: “Fenerbahçe Robin’in Gençlik Hayaliydi”

ByHaber Merkezi

Eki 5, 2016

Robin Van Persie’nin Esi Bouchra: “Fenerbahçe Robin’in Gençlik Hayaliydi”

ROBIN van Persie’nin esi Bouchra, Hollandali futbolcu ile ilgili öyle bir sir verdi ki herkes sasiracak !..Bouchra, esi Robin van Persie’nin 14 yil önce Fenerbahçe’ye gelmek istedigini söyledi.

Bouchra, esi Robin van Persie’nin 14 yil önce Fenerbahçe’ye gelmek istedigini söyledi.

Hollandali yildiz hakkinda önemli sirlar veren Bouchra, Fenerbahçelilerin yüregine su serpecek açiklamalarda da bulundu.

1 yildir Türkiye’de bulunan van Persie’nin esi Bouchra, bayagi iyi Türkçe ögrenmis. Tikandigi noktalarda Ingilizce, zaman zaman da Fransizca konusarak röportaji gerçeklestirdik. Fasli oldugu için Fransizca, Hollanda’da yasadigi için Felemenkçe ve Ingilizce bilen, son aylarda Türkçe’yi de ögrenen Bouchra ile çat-pat da olsa farkli dillerde yapilan röportaj son derece dogal ve samimi gerçeklesti.

Önce Istanbul’daki yasamlarindan bahsederek söyle konustu:

“Istanbul’a alistim, 1 yildir buradayiz ve çok mutluyuz. Ailecek çok mutluyuz. Istanbul büyük sehir, aradiginiz her sey var burada. Türkçe biraz konusabiliyorum ama anlayabiliyorum. Hemen hemen her konusulani anliyorum ama konusurken biraz zorlaniyorum”

LONDRA VE ISTANBUL ARASINDAKI BENZERLIK VE FARKLAR…

“Ingiltere ve Türkiye arasindaki hava çok farkli. Iklim degisik. Londra’nin kalabalikligi ise ayni Istanbul gibi. Çok kalabalik, magazalar, market, dükkan, yabanci insanlar çok var burada, ayni Londra.

FAS, INGILTERE, HOLLANDA VE TÜRK YEMEKLERI…

Fenerbahçeli yildiz futbolcu Robin van Persie’nin esi Bouchra, Istanbul’da çok mutlu oldugunu ifade ederken mutfakta zaman geçirmeyi sevdigini de belirtti. “Mutfakla aram çok iyi. Her gün iki ögün yemek yapiyorum. Disarda yemek yemeyi pek tercih etmedigimiz için daha çok evde yemek yiyoruz” diyen Bouchra, esi Robin’e degil çocuklari için özel menüler hazirladigini dile getirdi.

“ROBIN’E YEMEK SORMAM, ÇOCUKLARIMA SABAH SORARIM VE ONLARIN ISTEDIKLERI MENÜYÜ HAZIRLARIM”

4 ülkenin de yemeklerini pisirdigini söyleyen bayan persie; “Bir gün Fas yemekleri yapiyorum, bir gün Hollanda, birg ün Türkiye, bir gün Ingiltere. Bazen soframizda hepsi beraber de bulunuyor ama en çok Fas yemeklerini seviyorum ve yapiyorum. Yemekleri evde kendim yapiyorum. Robin yemekleri çok seviyor. Çocuklar için siparisle yapiyorum. Çocuklara sabah soruyorum “bu aksam ne yemek istiyorsunuz?” diye ona göre istediklerini yapiyorum. Robin’e sormam o hepsini seviyor”

“ROBIN 18 YASINDAYKEN FENERBAHÇE’YE GELMEK ISTEDI!

Kadiköy’deki her maça gittigini ve atmosferi çok sevdigini anlatan Bouchra, esi van Persie hakkinda önemli bir sir verdi ve DHA’ya 14 yil önceki niyeti anlatti:

“Robin 18 yasindayken, Feyenoord’da oynadigi zaman Fenerbahçe ile karsilastigi maçtan önce beni arayarak; “Ben burada oynamak istiyorum” dedi.

2002 yilinda sampiyonlar ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile karsilasan Feyenoord’ta Kadiköy’deki maça 18 yasindaki bir genç futbolcu olarak yedek çikan Van Persie, oldukça heyecanlanmis ve taraftarin etkisinde kalmisti. o günleri anlatan esi; “Robin, Kadiköy’deki taraftari ve heyecani gördükten sonra ben burada oynamak istiyorum. Bir gün mutlaka buraya gelecegim dedi” seklinde konustu.

Hollandali yildiz hakkinda önemli sirlar veren Bouchra, Fenerbahçelilerin yüregine su serpecek açiklamalarda da bulundu.

“Robin, su siralar sakatligi ve form düsüklügü nedeniyle üzgün ama eve gelince isini disarida birakiyor. Bize yansitmiyor. O çok hirsli birisi, her zaman oynamak istiyor. Çok çalisip yeniden formayi kapacak, takimina faydali olacaktir. Dedigim gibi Robin çok profesyonel. O evde çocuklarin babasi, benim esim. Isini ise disarida birakiyor. Tabii ki bazen is de konusuyor ama bütün niyeti daha iyi oynamak.

Robin daha önce Fenerbahçe’ye gelmek ister miydi? sorumuza karsilik ise Bouchra su yaniti veriyor: “Kismet bugüneymis. Robin Feyenoord’a gitti sonra Arsenal, sonra Manchester. Sans simdi geldi Fenerbahçe için…”
van-persie

“SABREDILIRSE FENERBAHÇE BU SEZON SAMPIYON OLUR”

Van Persie’nin esi Fenerbahçe’nin sampiyon olacagina inancini su sözlerle dile getiriyor: “Biraz sabir lazim, Insallah bu sene sampiyonlugu kazanacagiz.”

Bir cevap yazın