• Cum. Mar 29th, 2024

Eyl 28, 2016

GENEL KURUL YAPILDI BAŞKAN BiR KEZ DAHA AYKUT TORUNOĞULLARI

Özcan Özbay

2004 yılında kurulan ve 2004-2007 yılları arasında Ömer Faruk Akınbingöl ün başkanlığını yaptığı Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Hollanda’nın Den Bosch şehrinde bulunan dernek binasında önceki gün Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Halen iki dönemdir başkanlık yapan Aykut Torunoğulları 3. ve son kez tekrar başkan seçildi.

bjk hollanda yeni yonetimi

Tek liste olarak yapılan Genel Kurulda tüzük gereği en fazla 3 yıl Başkanlık görevi yapılabilmesi ibaresi nedeniyle 3. kez seçilen Başkan Aykut Torunoğulları bu dönemin kendisi için son olacağını ama Hollanda Beşiktaşlılar Derneği çalışmalarına yeni yönetimle herzaman aynı heyecanla çalışmalarına devam edeceğini belirterek. Kendisine ve listesine oy kullanan herkese teşekkür etti.
aykut torunogullariDernek olarak Beşiktaş`ın Kültürüne, tarihine yakışır taraftarlar kazanmak olduğunun altını çizen Başkan Torunoğulları “Holalnda da yaşayan Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyarak, kendilerine Beşiktaş sevgisi aşılamak en önemli amacımız.” dedi.

Yeni dönem için Beşiktaş a yeni Kongre Üyeleri kazandırmak için yoğunlaşacaklarını belirten Aykut Torunoğlu “Beşiktaş’a yeni kongre üyeleri kazandırmak başta olmak üzere bu dönem içerisinde gençlere ve bayanlara yönelik aktivitelerle birlikte, gezi, balo, eğlence, maç ve sosyal içerikli faaliyetlerle Beşiktaş’ın lisanslı ürünleri satışını artırmak temel hedeflerimiz olacaktır” dedi.

Gelecek 3 yıllık başkanlığı döneminde de yine Beşiktaş a yakışacak çalışmalarla Avrupa da Beşiktaşlılık farklılığını tüm spor kamuoyuna göstermeye çalışacaklarını da belirtti.
Hollanda Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu şu kişilerden oluştu:

Başkan
Aykut TORUNOĞULLARI