• Cum. Mar 29th, 2024

GENEL KURUL YAPILDI BAŞKAN BiR KEZ DAHA AYKUT TORUNOĞULLARI

ByHaber Merkezi

Eyl 28, 2016

GENEL KURUL YAPILDI BAŞKAN BiR KEZ DAHA AYKUT TORUNOĞULLARI

Özcan Özbay

2004 yılında kurulan ve 2004-2007 yılları arasında Ömer Faruk Akınbingöl ün başkanlığını yaptığı Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Hollanda’nın Den Bosch şehrinde bulunan dernek binasında önceki gün Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Halen iki dönemdir başkanlık yapan Aykut Torunoğulları 3. ve son kez tekrar başkan seçildi.

bjk hollanda yeni yonetimi

Tek liste olarak yapılan Genel Kurulda tüzük gereği en fazla 3 yıl Başkanlık görevi yapılabilmesi ibaresi nedeniyle 3. kez seçilen Başkan Aykut Torunoğulları bu dönemin kendisi için son olacağını ama Hollanda Beşiktaşlılar Derneği çalışmalarına yeni yönetimle herzaman aynı heyecanla çalışmalarına devam edeceğini belirterek. Kendisine ve listesine oy kullanan herkese teşekkür etti.
aykut torunogullariDernek olarak Beşiktaş`ın Kültürüne, tarihine yakışır taraftarlar kazanmak olduğunun altını çizen Başkan Torunoğulları “Holalnda da yaşayan Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyarak, kendilerine Beşiktaş sevgisi aşılamak en önemli amacımız.” dedi.

Yeni dönem için Beşiktaş a yeni Kongre Üyeleri kazandırmak için yoğunlaşacaklarını belirten Aykut Torunoğlu “Beşiktaş’a yeni kongre üyeleri kazandırmak başta olmak üzere bu dönem içerisinde gençlere ve bayanlara yönelik aktivitelerle birlikte, gezi, balo, eğlence, maç ve sosyal içerikli faaliyetlerle Beşiktaş’ın lisanslı ürünleri satışını artırmak temel hedeflerimiz olacaktır” dedi.

Gelecek 3 yıllık başkanlığı döneminde de yine Beşiktaş a yakışacak çalışmalarla Avrupa da Beşiktaşlılık farklılığını tüm spor kamuoyuna göstermeye çalışacaklarını da belirtti.
Hollanda Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu şu kişilerden oluştu:

Başkan
Aykut TORUNOĞULLARI

İkinci başkan
Hacı Murat Aslan

Asbaşkan
Gökhan Sarıer

Genel Sekreter
Yenal İzci

Muhasib
Yönetim kurulu üyesi
Vahiddin Açıöz

Halkla ilişkiler
Yönetim kurulu üyesi
Şenay Tosun

Yönetim kurulu üyesi
Hüseyin Karadavut

Yönetim kurulu üyesi
Taraftar grubu
Çetin Ahmetoğlu

Yönetim kurulu üyesi
Coşkun Anez

Yönetim kurulu üyesi
Ali Yenice

Yönetim kurulu üyesi
Cemalettin İçin

Yönetim kurulu üyesi
Murat Yıldız

Yönetim kurulu üyesi
Reyhan Öztürk

Denetleme ve Disiplin kurulu;
Başkan
İbrahim Atilla

Üye
Ali Abacı

Üye
Birol Kocak

Bir cevap yazın