• Cts. Nis 20th, 2024

Kadının adı var!

Byadmin

Tem 28, 2016

Kadının adı var!

Yıllarca kadının adı yok denildi.. Hayır bayım! Kadının adı var! Herşeyden önce insanım ve ben bayım, ben var ya, ben bir KADINIM! Bayan değil! Avrat Değil! Orospu değil! Sürtük değil! Kaltak değil! Karı değil! Senin iki dakikalık zevkin için cinsel objen hiç değil!

Kadının adı yok denildi, kadına binlerce isim takıldı fakat sadece kadın diyemediler, demediler.. Kadınları aşağıladılar! Okutup çalıştırmadılar, fahişe mi olacaksın dediler! Kusura bakma bayım, biz okuruz da çalışırız da! Kendi ayaklarımızın üstünde durur gerekirse sana meydanın alasını da paşa paşa okuruz!

Kızlarımızı küçük yaşlarından itibaren her defasında bir şekilde azarladık, Günah dedik, Ayıp dedik, Yasak dedik ve körpe bebeleri utanmadan GAY Üçgenine sıkıştırdık. Özgüvenlerini geliştirmek yerine bir kız çocuğunun kendisine olan güvenini yerle bir ettik ve bayım bu sizin her zaman işinize geldi! Kadın senden daha çalışkan olamazdı, daha başarılı olamazdı, kadın sana muhtaç olmalıydı çünkü senin tavan yapmış bir egon vardı nihayetinde! Gay üçgenine sıkıştırdıkların ve bu gay üçgenine meydan okumayan, çalışmayan, evde oturan ve gerçek anlamıyla yaşamayan hatta ve hatta söz hakkı olmayan kadınlar sözde namuslu oldular, namus denen şey iki bacak arasından ibaret bir şey ya hani! Bayım sen beynindeki orospuluğu kalkıp kadının iki bacak arasına sıkıştıramazsın! Sen git psikolojimden daha bozuk olan karakterini düzelt!

Bazı kadınlar ise inadına hayata, GAY üçeğenine, kurulu düzene ve biz kadınlara biçilen rollere meydan okudular..! Çünkü biz de bu dünyaya yaşamak için geldik! Anlıyor musun? YAŞAMAK! Senin kölen olmak için değil..! Meydan okudular okumasına fakat onları binlerce damgayla damgaladık, bin bir türlü isim verdik fakat sadece KADIN demedik!

Yeri geldi avlandık, avlanırken avcının kim olduğunu sezemedik! Erkekleri insan yerine koyduğumuz için bazen samimi davrandık çünkü verdikleri mücadelelere mesela saygı duyduk! Siz kalktınız samimiyetimizi yanlış anladınız! Yanlış anlamakla beraber bir kadını tekrar cinsel obje haline getirdiniz sanki biz bu dünyaya sadece sizin zevkiniz için geldik ve sizin zevkiniz için yaratıldık.. Samimi davrandık diye ya da karşında bir kadeh ya da 3 kadeh şarap içtik diye mallaştırıldık! Bak paşam ben gerekirse şişenin dibine vururum fakat benim şişenin dibine dibine vurmam senin iki dakikalık zevkin olacağım anlamına gelmez.. Bunu bir zahmet çalışmayan beyin hücrelerinin birine yaz ya da olmadı kulağına küpe yap! Mallaştırırken de hiç utanmadınız insanlığınızdan.. Hatta ve hatta buna yaşınız başınız da engel olmadı.. Çünkü bayım sizin yaşınız başınız kaç olursa olsun siz uçkurunuzun kölesisiniz..! Uçkurunuzun kölesi olduğunuz için kadın gibi kadınları da kaldıramıyorsunuz!

Sen benim samimiyetimi, sıcak kanlılığımı veya karşında bir kadeh içtim diye beni mallaştıramazsın! Evet, doğrudur sizin gibilere yüz veren kadınlar da var ve siz kurunun yanında yaş da yanar diyebilirsiniz fakat atalarımız da bazen saçmalayabilirler.. Eğer o atasözünü bu durum için kullanacaksak şayet, atalarımızın bir kez daha çok kötü saçmaladıkları göreceksiniz..

Bu arada, bu tür erkeklere yüz veren hemcinslerim, yapmayın! Sizin kapalı kapılar ardında yediğiniz haltların ceremesini sonra biz çekiyoruz namus abidelerim..! Her önünüze çıkana yüz vermeyin.. Tek kuruşluk değeri olmayan erkeklere değer biçmeyin! Biçtiğiniz takdirde beyinlerinde bulunan orospuluğu bizim bacak aramıza sıkıştırıyorlar..! Yüz verdiğiniz erkek parasız, mevkisiz, ünsüz biri olsaydı zaten suratına bakmazdınız büyük ihtimal..! Bu tür zavallıları poh pohlamaktan vazgeçin! Hoşunuza mı gidiyor ünlü olması? Zengin olması? Mevki sahibi olması? Kadınlığımızı açık artırmaya çıkarmayı bırakın.. Açık artırmayla satmayın! Adam olamadığı bariz bir şekilde ortadayken sen kadınlığını bu kadar basitleştiremezsin! Bizim mallaştırılmamıza çanak tutamazsın sevgili hemcinsim!

Ben bayım yeri gelir çocuk gibi davranabilirm ve çocukça hareketlerim de olabilir.. Deli gibi sokaklarda oynarım, koşarım hatta sokağın ortasında bağdaş kurar 5 taş oynarım. İçimdeki çocuğun büyümesine izin vermedim belki de. Haylaz da davranabilirim hatta belki bazen cahil olabilir ve fransız kaldığım konular da vardır.. Bir bakmışın aymazlığım üstümdedir.. Kafadan çatlağım bayım bu doğru fakat iş ar damarında bitiyor.. Allaha şükür o sağlam, çatlak değil yani.. İçimde büyümeyen çocuğa da gelince, büyümesini beklemesin kimse çünkü büyümeyecek! Benim çocukça davranışlarımda da bir anlam arama boşuna.. Ben yaşamayı seviyorum, her anın tadını çıkartmasını seviyorum.. Ne demiş Ömer Hayyam;
“Kim demiş haram bilmez Hayyam…
Ben haramla helali karıştırmam..
Senle içilen şarap helaldir…
Sensiz içilen su bile haram..!”
Biz, bir türlü kadın demedikleriniz haramı da helali de biliriz bayım..!

Kadının bir adı var.. o da KADIN! Sizin kurduğunuz düzene de, biçtiğiniz röllere de, yarattığınız GAY üçgenini de tek bir sözüm var; Hodri Meydan! Alayınız değil feriştahınız gelse fark etmez..!

Loca gundi loves you, kadınları mallaştıran üçkurunun kölesi olan zavallı erkekleri ve bunlara çanak tutan kadınları hariç tabi..

Bayramınız mübarek olsun.. Kadınca kalın

Cumhuriyetin büyümeyen asi kızı,

Hanım ağa..

By admin

Bir cevap yazın